HAMUR'DA GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER TATİLDE EĞİTİME DEVAM ETTİ.

HAMUR'DA GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER TATİLDE EĞİTİME DEVAM ETTİ.
Editör: Söyler Haber
04 Şubat 2024 - 15:50
 

HAMUR’DA GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER
TATİLDE EĞİTİME DEVAM ETTİ.

Hamur ilçesinde gönüllü öğretmenler köylerde yaşayan öğrencileri üniversite sınavına hazırlıyor

Ağrı'nın Hamur ilçesinde köylerde yaşadıkları için yeterince ders çalışma imkanı bulamayan öğrenciler, gönüllü öğretmenlerin desteğinde üniversite sınavına hazırlanıyor.
Hamur Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde lise ve ortaokul öğrencileri için yarıyıl tatilinde kamp programı düzenlendi. Program kapsamında ilçedeki Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eğitim gören ve kırsalda yaşayan 12. sınıf öğrencilerine de eğitimler veriliyor.

Gönüllü öğretmenlerin desteğinde matematik, tarih, fizik ve kimya gibi ders konularını tekrar eden öğrenciler, daha sonra deneme sınavları çözerek başarılarını artırmaya çalışıyor. Öğrencilerin yemek ihtiyaçları da okulun pansiyonundan karşılanıyor.

Gönüllü öğretmenler 12 gün boyunca öğrencilere yönelik kamp yaptı. İlçe genelindeki lise seviyesindeki öğrenciler Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eğitimlerine devam ederken, ilçe genelindeki ortaokul 8. sınıf öğrenciler ise ilçedeki Başsavcı İhsan Eroğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitimleri görmeye devam ettiler. Bu program kapsamında birçok gönüllü öğretmen görev aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum