Erdoğan için Doğubayazıt'ta "Çalınmadık bir kapı, tutulmadık bir el kalmayacak"

AK Parti Ağrı milletvekili adayı Mehmet Ali Bilgili, Doğubayazıt’da seçim çalışmaları çerçevesinde, AK Parti ilçe teşkilat ile beraber Suluçem- Balıklı Göl bölgesi ve İran sınır bölgesinde bulunan köyleri ziyaret etti.

Erdoğan için Doğubayazıt'ta "Çalınmadık bir kapı, tutulmadık bir el kalmayacak"
Editör: Söyler Haber
30 Nisan 2023 - 23:53 - Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 23:53
 


AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili “çalınmadık bir kapı, tutulmadık bir el kalmayacak”


AK Parti Ağrı milletvekili adayı Mehmet Ali Bilgili, Doğubayazıt’da seçim çalışmaları çerçevesinde, AK Parti ilçe teşkilat ile beraber Suluçem- Balıklı Göl bölgesi ve İran sınır bölgesinde bulunan köyleri ziyaret etti.

Mehmet Ali Bilgili ve AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatı iki gün içerisinde 17 köyü ziyaret etti.

Milletvekili adayı M. Ali Bilgili ve ilçe teşkilatı köy gezileri kapsamında; Suluçem, Aktarla, Bezirhane, Örmeli, Sarıbıyık, Eskisu, Karaşeyh, Tutumlu, Dalbahçe, Seslitaş, Dağdelen, Başköy, Ortaköy, İncesu, Çetenli, Kızılkaya, Karakent köylerini ziyaret etti.

“Çalınmadık bir kapı, tutulmadık bir el kalmayacak
Doğubayazıt ilçesinde; Milletvekili Adayı, İlçe Teşkilatı, İl, İlçe Meclis Üyeleri ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ile beraber, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin seçimlerde zafer ile çıkması için 14 Mayıs akşamına kadar, gittikleri her yerde “Çalınmadık bir kapı, tutulmadık bir el kalmayana kadar çalışmalarına ara vermeden canla başla devam edecektir.

Seçim çalışmaları kapsamında köylere yapılan ziyaretlerde, köy halkı ile bir araya gelerek, dün olduğu gibi bugünde köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntıları dinlenmiş, Milletvekili adayı Mehmet Ali Bilgili ve AK Parti ilçe Başkanı M. Sena Geçit, tarafından yapılan telefon görüşmeleri ile yerinde çözümler üretilmiştir.




Ağrı Milletvekili adayı M. Ali Bilgili, bugün yaptığımız mücadele “HAK İLE BATIL’IN” mücadelesidir. Bu dava ümmetin davasıdır. AK Parti Hükümeti olarak iktidarda olduğumuz süre içerisinde hep mazlumların yanında olmuşuzdur. Cumhuriyet döneminden ta tutun 2002’ye kadar köylere götürülen hizmetler bir tarafa, 2002 AK Parti Hükümeti döneminden 2023 dönemine kadar köylere götürülen hizmetler bir tarafa, en çok hizmeti AK Parti Hükümeti yapmıştır. Bugün Türkiye genelinde bulunan tüm köylerimize hizmet AK Parti Hükümeti döneminde gitmiştir. AK Parti Hükümeti iktidarda olduğu sürece bu hizmetlerimiz katlanarak devam edecektir.

Seçim çalışmalarına; AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Bilgili, İlçe Başkanı M. Sena Geçit, İl Meclis Üyesi Mehmet Ertuğrul, Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, İlçe Bşk. Yrd. Salih Eryılmaz, Mustafa Salman, Ali Çaçanoğlu, Cüneyt Elçin, Osman Güneş, Gençlik Kolları Başkanı H. İbrahim Çaçanoğlu ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatı, AK Parti hükümetinin iktidarı döneminde, köylere götürdüğü hizmetler çerçevesinde, gittiği her köyde vatandaşlar tarafından sıcak ve samimi karşılanmaya devam etmektedir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum