ERASLAN, "DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA VEFA BORCUMUZ VAR"

ERASLAN AİLESİ “DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA VEFA BORCUMUZ VAR” DOĞUBAYAZIT’IN TURİZM VE EKONOMİSİNE KATKI SUNMAK İÇİN DOSSO DOSSİ FASHİON SHOW KIŞ KREASYONU ÇEKİMLERİ DÜNYACA ÜNLÜ MANKELER EŞLİĞİNDE İSHAKPA

ERASLAN, "DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA VEFA BORCUMUZ VAR"
Editör: Söyler Haber
28 Ağustos 2020 - 08:55

ERASLAN AİLESİ “DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA VEFA BORCUMUZ VAR”

DOĞUBAYAZIT’IN TURİZM VE EKONOMİSİNE KATKI SUNMAK İÇİN DOSSO DOSSİ FASHİON SHOW KIŞ KREASYONU ÇEKİMLERİ DÜNYACA ÜNLÜ MANKELER EŞLİĞİNDE İSHAKPAŞA SARAYI, METEOR ÇUKURU VE MEŞAR KÖYÜNDE YAPACAK

Eraslan ailesi tarafından her yıl Türkiye’de dünyaca ünlü modellerin bir araya getirildiği DOSSO DOSSİ FASHİON SHOW’un moda çekimleri Doğubayazıt’ta yapılacak.

DOSSO DOSSİ FASHİON SHOW ’un Doğubayazıt’taki çekimleri İshak Paşa Sarayı, Meteor Çukuru ve Meşar köyünde yapılacak.

22 kadın ve 6 erkek mankenin katılacağı defile, 28-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

Defile, 50'den fazla ülkede dijital platformlar üzerinde yayınlanacak.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Doğduğum topraklar olan Doğubayazıt'a vefa borcum var.

Doğubayazıt 2020-2021 Kış Kreasyonu Dijital Platform Defilesi için doğal sahne olacak.

Doğubayazıt’ın Meşar köyünden dünyaya gelen Mehmet Eraslan (Mehmede Meşarı) ve ailesi şimdi İstanbul’da ikamet etmekte, birçok sektörde başarılı işlere imza atan ve bugüne kadar memleketlerini unutmayan Eraslan ailesi, Doğubayazıt Sporu Amatör lig’den şampiyon yaparak 3. Lige çıkaran, 3. ligde ikinci olarak Aydın Kuşadası’nda yapılan 2. Lige yükselme Playof maçlarında Mardin Spora penaltılar sonucunda Playofun son maçında yenilerek şampiyonluğu kaçıran bir takım bırakan Eraslan ailesi şimdide Doğubayazıt’ı turizm alanında tanıtımı için kollarını sıvadılar.

Ünlü mankenler Demet Şener, Didem Soydan, Deniz Akkaya, Wilma Elles, eski Türkiye güzelleri Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu, Ecem Çırpan, Simay Rasimoğlu, Pınar Tartan ve Büşra Turan ile Yiğit Markus Aral'ın da olduğu 22 kadın ve 6 erkek manken, 28 - 30 Ağustos tarihleri arasında Doğubayazıt’a gelerek Ağrı Dağı eteklerinde, tarihi İshakpaşa Sarayı'nda, dünyanın en büyük ikinci meteor çukuru ve Meşar köyünde çekimler gerçekleştirecek.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Doğduğum topraklar olan Doğubayazıt'a vefa borcum var.

Yapacağımız bu çalışmanın Doğubayazıt'a hem ekonomik, hem de turizm anlamında fayda sağlayacağına inanıyorum. Doğubayazıt'ın tanıtımına katkıda bulunarak bölge ekonomisini canlandırmayı hedefliyoruz" dedi.

SÖYLER HABER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum