Ekrem Çelebi, 23 Nisan Bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Ekrem Çelebi, 23 Nisan Bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayınladı
Editör: Söyler Haber
22 Nisan 2022 - 22:57






AK Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi TBMM'nin açılışının 102'inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Çelebi; ülke olarak TBMM'nin açılışının 102'inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın sevinci içinde olduğunu belirtti.
Çelebi mesajında; "23 Nisan 1920, her yaştan ferdiyle vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için yılmadan mücadele eden aziz milletimizin yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir.
"Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şiarıyla kurulan Meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli iradenin egemen kılındığı ve yarınlarımızın güvencesi en değerli varlıklarımıza çocuklarımıza eşsiz bir armağandır. Milli ve manevi değerlerine bağlı, üreten, paylaşan her nesil ülkemizi her alanda daha ileriye götürecektir.
Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yıldönümü dolayısı ile milletimizin hürriyetini sağlayan, milli iradesine özgürce ortaya koymasına zemin hazırlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis'teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.
Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza umut dolu yarınlar diliyorum." dedi



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum