DTSO BAŞKANI CEMAL CAN'DAN HALİSE'Lİ TEŞEKKÜR KAHVALTISI

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve aynı zamanda Can Holding Yönetim kurulu Başkanı Cemal Can, tarafından Golden Hill Otelinde kahvaltı programı düzenlendi

DTSO BAŞKANI CEMAL CAN'DAN HALİSE'Lİ TEŞEKKÜR KAHVALTISI
Editör: Söyler Haber
13 Aralık 2022 - 13:37



DTSO BAŞKANI CEMAL CAN’DAN
HALİSE’Lİ TEŞEKKÜR KAHVALTISI

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve aynı zamanda Can Holding Yönetim kurulu Başkanı Cemal Can, tarafından Golden Hill Otelinde kahvaltı programı düzenlendi.

Golden Hill Otelinden düzenlenen kahvaltı programında, yöremizde özellikle kahvaltılarda kıymetli misafirlere ikram edilen Keşkek (HALİSE) yemeği Başkan Cemal Can, tarafından davete katılan misafirlere kendisi tarafından ikram edilmiştir.

Kahvaltı programına; Eski siyasetçiler, yeni siyasetçiler, STK Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, kanaat önderleri, esnaflar vs. 300 yakın vatandaş katılım sağladı.

Daha önce ilçe dışında yaşayan Doğubayazıtlı hayırsever iş insanlarına verdiği kahvaltı programında; Doğubayazıt’a Fen Lisesini kazandıran Bışar Çoktin, Doğubayazıt Ahmedi Hani Yüksekokuluna yurt yapımına başlayan Fevzihan Aras, Doğubayazıt Spor’a her türlü desteği veren Barış Çoktin ve Doğubayazıt’ta yapılan müzik festivali nedeniyle Ahmet Eraslan’a Doğubayazıt ilçesine yaptıkları katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi takdim etmişti.

Başkan Can, ilçe dışında yaşayan Doğubayazıtlılardan sonra ilçede yaşayan hemşehrilerine de Halise’li kahvaltı daveti verdi.

Kısa süre önce yapılan Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerinden kendisini bu göreve layık gören, destekleyen veya desteklemeyen, ayrım gözetmeksizin Doğubayazıt’ta yaşayan hemşehrilerine Golden Hill Otelinden Halise’li bir kahvaltı daveti vererek minnetlerini ve şükranlarını iletti.

Kahvaltı programına katılan davetlileri Başkan Cemal Can, kapıda karşılayarak ve davete katılan misafirlerine kendisi ve aile bireyindeki insanlar ile hizmet etti.

Yapılan kahvaltı programına katılan davetliler, böyle programların halkımızın, şehrimizin birlik ve beraberliği için çok önemli olduğunu ve bu gibi programlarının ilçemizde sık sık yapılması temennisinde bulundular.

Haber: Sıddık Söyler
Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum