Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan İtalyan Ressamlarını İshak Paşa Sarayında Bir Araya Getirdi.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan İtalyan Ressamlarını İshak Paşa Sarayında Bir Araya Getirdi.
Editör: Söyler Haber
04 Temmuz 2021 - 20:33


Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan
İtalyan Ressamlarını İshak Paşa Sarayında Bir Araya Getirdi.

 “İtalyan Ressamlar İshak Paşa Sarayı’nda” Konulu Resim Sergisinde Sanat Sevenler Tarihi Sarayda Buluştu.

Hemşerimiz hayırsever işadamı Mehmet Eraslan (Mehmedı Meşarın) oğlu Hikmet Eraslan’a ait “İtalyan Ressamlar İshak Paşa Sarayı’nda” konulu Resim Sergisi'nin Açılış kurdelesini; Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ve Ahmet Eraslan, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz, AK Parti Ağrı il Başkanı Av. Halil Özyolcu, Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ebumuhsin Bulut, ile birlikte İshak Paşa Sarayı’nda kestiler.


İş insanı Hikmet Eraslan’ın kişisel koleksiyonunda bulunan ve İtalyan ressamların orijinal eserlerinden oluşan 58 adet yağlı boya tablosundan oluşan sergide eserler hakkında bilgi alan Vali Varol, Valiliğimiz koordinesinde yaz boyunca devam edecek kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşlarımızın sanatla buluşturularak ilimizin kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağını belirtti.

3 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında İshak Paşa Sarayı’nın ev sahipliğinde hemşehrilerimizi ve sanatseverleri ağırlayacak olan serginin açılış programı plaket takdimi ile sona erdi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum