Dosso Dossi Ağrı Dağı Eteğinde On Binleri Eğlendirdi

Dosso Dossi Holding sponsorluğunda Doğubayazıt unutulmaz bir sergi ve müzik festivaline tanıklık etti.

Dosso Dossi Ağrı Dağı Eteğinde On Binleri Eğlendirdi
Editör: Söyler Haber
25 Temmuz 2022 - 11:06 - Güncelleme: 25 Temmuz 2022 - 11:41
 
Dosso Dossi Ağrı Dağı Eteğinde On Binleri Eğlendirdi

Dosso Dossi Holding sponsorluğunda Doğubayazıt unutulmaz bir sergi ve müzik festivaline tanıklık etti.

Eraslan kardeşlerden Hikmet Eraslan ve Ahmet Eraslan, Dosso Dossi markasıyla Ağrı Valiliği ile ortak düzenlendikleri konser etkinliğini on binler izledi ve yaşanan izdihamdan dolayı o kadar insanda konser alanına alınmayarak geri döndü.

Etkinlik ulusal ve uluslararası birçok medya kuruluşu tarafından yakından takip edildi.

Dosso Dossi yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Mr.Dosso Dossi imzası ile yaptığı DJ Show ile geceye damgasını vurdu.

Dosso Dossi Holding Doğubayazıt ilçesinde gönülleri fethetti. Konserde Çakal, Reckol, Tara Mamedova, Yunus Agıri, Xero Abbas, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi isimler ayrıca Kürtçe şarkılar eşliğinde yöresel halk oyunları ekibi de sahne aldı. Dosso Dossi yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Mr.Dosso Dossi imzası ile yaptığı DJ Show ile geceye damgasını vurdu.
 
Doğubayazıt İl Olsun ve Nuh'un Müzesi
Dosso Dossi yönetim kurulu başkanı Mr.Dosso Dossi Hikmet Eraslan sahnede on binlerin önünde yaptığı açıklamasında; DOĞUBAYAZIT İL OLSUN için yapılan çalışmalara destek verdiklerini ve konsere katılan izleyicilerden imza kampanyasına destek verilmesini istedi. Doğubayazıt’ta NUH MÜZESİ adı ile bir müze yapacaklarının sözünü verdi.

Türkiye’de ilk defa denenen sahne, ışık ve ateş gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Bugüne kadar kullanılan en büyük sahnenin yanı sıra havai fişeklerde etkinlikte izleyenleri büyüledi.

On binlerce kişinin alanda yer aldığı ve yaşanan izdihamdan dolayı on binlerin alınmadığı etkinliğe, Doğubayazıt halkının yanı sıra çevre il ve ilçeler, Türkiye’nin dört bir yanında birçok izleyici konsere katıldı.    

Dünyaca ünlü ressam İsmail Acar İshak Paşa Sarayı'ında
Dünyaca ünlü ressam İsmail Acar'ın Ağrı Dağı'na atfen "Nuh" isimli sergisi, tarihi İshak Paşa Sarayı’nda sanatseverlerle buluştu.  
Toplam 40 eserin ve sanatçının dijital art çalışmalarının da yer aldığı sergi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Dosso Dossi Holding sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşlardan tam not alırken sergi 24 Ağustos’a kadar görücüye açık olacak.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum