DOĞUBAYAZIT'TA KARNE SEVİNCİ

DOĞUBAYAZIT'TA KARNE SEVİNCİ
Editör: Söyler Haber
20 Ocak 2024 - 13:37


DOĞUBAYAZIT’TA KARNE SEVİNCİ

Doğubayazıt İlçe ve köylerinde 30 bin civarında öğrenci karne sevinci yaşadı.

Doğubayazıt Şehit Gürhan Yardım İlkokulunda Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci ve öğretmen eşi Tuğba Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen’in katılımı ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyıl karne dağıtımı töreni yapıldı.

Ağrı’da "Okulum Beni Bekler" proje il komisyonu başkanlık görevini yürüten Ağrı Valisi Mustafa Koç’un öğretmen eşi Neslihan Gül Koç, Ağrı Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İbrahim Çeçen Vakfı, İlçe Kaymakamları ve eşleri, ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin katkılarıyla Ağrı il ve ilçelerinde eğitim hayatına ara veren 439 kız ve 656 erkek olmak üzere toplam 1095 öğrenci okullarına yeniden kazandırıldı.  

Doğubayazıt ilçesinde "Okulum Beni Bekler" projesi kapsamında 139 öğrenci yeniden okula kazandırılmıştır. Okula kazandırılan öğrencilerden 66 kız, 73 erkek öğrenci olmak üzere toplamda 139 öğrenci eğitim hayatına tekrardan kazandırılmıştır.

"Okulum Beni Bekler" projesi kapsamında Doğubayazıt ilçesinde eğitime kazandırılan öğrencilerden Ağrı il genelinde yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında Ağrı il birincisi ve çok sayıda dereceye giren kız ve erkek öğrenci bulunmaktadır.

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci ve öğretmen eşi Tuğba Ekinci, “Okulum Beni Bekler” projesi kapsamında eğitim hayatına geri dönen öğrenciler ile karne sevincini paylaştı. Ekinci, ailesi; Öğrencilerimizi sıcak eğitim yuvalarımızla buluşturmaya devam ediyoruz.

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci ve öğretmen eşi Tuğba Ekinci, Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Aile Destek Merkezi'ni (ADEM-1) ziyaret edip, karne alan minik öğrencilerin heyecanına ortak oldular.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum