Doğubayazıt'ta Fenerbahçe Futbol Okulu Açılıyor

Doğubayazıt'ta Fenerbahçe Futbol Okulu Açılıyor
Editör: Söyler Haber
01 Ocak 2023 - 13:57 - Güncelleme: 01 Ocak 2023 - 15:17



Doğubayazıt İlçesinde Fenerbahçe Futbol Okulu Açılıyor

Fenerbahçe Futbol Okulu lisanslı ve deneyimli hocalar eşliğinden 8-14 Yaş aralığını kapsayan çocuklar ile 21 0cak 2023 tarihinden Tanrıkulu Halı Sahada ilk antrenmanına çıkacak.  

Fenerbahçe Futbol Okulunu Doğubayazıt ilçesinde 21 0cak 2023 tarihinde faaliyetini başlatacak olan Performans Spor Kulübü Başkanı Musa Yardımcı, Söyler Habere yaptığı açıklamasında “İlçemize kazandırdığımız Fenerbahçe Futbol Okulunda Doğubayazıt ilçemizde spor ahlakı ile yetenekli çocuklarımızı deneyimli antrenörler eşliğinde yetiştirerek geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz.

İlçemizde sevilen futbol branşının gelişimine katkı sunmak ve Doğubayazıt Spora da öz evlatlarımızın oynamaları için gerekli olan altyapı boşluğunu doldurmak için girişimde bulunduk.

Performans Spor Kulübü olarak bugüne kadar ilçemizde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İlçemizde yaptığımız hizmetlerimiz atletizmde Türkiye birincilikleri, Balkan şampiyonlukları, Spor Liselerine Hazırlık Kursları, BESYO Sınavlarına Hazırlık Kursları ve birçok alanda ilçemize spor adına hizmetlerimiz olmuş ve olmaya da devam edecektir”.

Biz burada Doğubayazıt halkına sesleniyoruz “çocuklarımızı uyuşturucu batağından ve kahve köşelerinden kurtarmak için spora yönlendirin. Devlet büyüklerimizden, iş insanlarımızdan ve halkımızdan bu konuda bizleri yalnız bırakmamalarını ve bizlere yardım etmelerini talep ediyoruz”. dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum