DOĞUBAYAZIT'TA EĞİTİM-ÖĞRETİM NEREYE GİDİYOR?

DOĞUBAYAZIT'TA EĞİTİM-ÖĞRETİM NEREYE GİDİYOR?
Editör: Söyler Haber
25 Haziran 2021 - 09:15


 
DOĞUBAYAZIT’TA EĞİTİM-ÖĞRETİM NEREYE GİDİYOR?

Doğubayazıt ilçe milli eğitim müdürlüğündeki ihaleler kimlere veriliyor?

Doğubayazıt’ta eğitim seviyesi hangi aşamada?

Doğubayazıt’ta Fen lisesi için girişimler yapıldı mı?

Ahmedi hani lisesi, Yunus Emre lisesi, Sarıgül ortaokulu, Sarıgül ilkokulu, Sarıgül ana sınıfı, 18 yaşındaki genç ile 5 yaşındaki bir çocuk toplamda (5) okul aynı binada, aynı okulda ders görüyor bu okulların ayrılması için hangi girişimlerde bulunuldu?

Doğubayazıt ve köylerdeki okulların fiziki ve eğitim durumları nelerdir?

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; emek vermeden, icraat yapmadan, eser üretmeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine giremeyeceksiniz.

Pandemiden dolayısıyla yüz yüze eğitim olmadığı ve sosyal medyalarda boş vakit bulamayan şahıslar hangi velinin ve hangi öğrencinin kalbine girdiler?

15 ay önce Doğubayazıt ilçe milli eğitiminde görev değişikliği oldu, ilk günde verilen sözlerin ne kadarı yerine getirildi?

MÜDÜR KÖSEN, GÖREVE BAŞLADIĞI ZAMAN MAKAM ODASINDA SÖYLER HABERE VERDİĞİ DEMEÇİNİ HARFİ HARFİNE AYNISINI TEKRAR VERİYORUZ.

Kösen, hayallerimi gerçekleştirmek için buradayım.

Kösen, Yenilikçi. Şeffaf, Katılımcı bir müdür görecekler.


Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü ihsan Kösen, 21.03.2020 Söyler Habere yaptığı açıklamasında”

Öncelikle görev yapacağım ilçemizin genel olarak eğitimdeki çıtasını yükseltmek hedefimiz olacak.

Hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için Doğubayazıt'ta görev yapacak olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

Çalışma arkadaşlarımızla beraber Doğubayazıt'ı eğitim-öğretimde çok üst seviyelere taşımak için canla başla çalışacağız.

Sayın Bakanımız Ziya Selçuk göreve geldiği gibi önümüze 2023 Eğitim Vizyonu diye bir belge yani yol haritası koydu. Söz konusu belge, yolculuğumuzda öncelikli rehberimiz olacak.

Ağrı Valimiz Süleyman Elban’ın liderliği, İl Milli Eğitim Müdürümüz M. Faruk Tekin’in eğitime getirdiği yenilikler ve eğitim aşkı bize her zaman güç verecektir. Doğubayazıt Kaymakamımız Zafer Engin'in destekleri ile yapacağımız çalışmalarla tarihi, turistik, kadim, şirin ilçemiz için çok güzel işler başaracağız. 

Hedeflerimize ulaşmada, ajandamızdaki projelerimizi hayata geçirmede bunu hep birlikte Doğubayazıtlı hemşerilerimizle birlikte başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu göreve gelmemizde teveccüh gösterenlere ve bu ülkenin çocuklarına bir hizmet borcumuz var, bu bilinçle bu görevin sorumluluğunun bilincindeyim.

Eğitimin olmazsa olmazı en değerlisi öğretmen arkadaşlarımla birlikte bu bayrağı daha yükseklere çıkarmaya çalışacağız.


Bu görevde tüm çalışma arkadaşlarım ve eğitim camiamızla birlikte, Doğubayazıt ilçe milli eğitim müdürlüğünde yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak arkadaşlarımızla beraber idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sorunları yerinde çözümleyerek, eğitimde kalitenin oluşturulması için hep birlikte gayret göstereceğimize inancım tamdır." demişti

Şimdi Soruyoruz; Müdür, Kösen Doğubayazıt İlçesine atandığı günden bugüne kadar hangi vaatlerini yerine getirmiştir?



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum