DOĞUBAYAZIT'TA BAYRAMLAŞMA

Kaymakam Akpınar, ilk olarak Halk Eğitimi Merkezinde parti temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelip bayramlaştı.

DOĞUBAYAZIT'TA BAYRAMLAŞMA
Editör: Söyler Haber
04 Mayıs 2022 - 11:13 - Güncelleme: 04 Mayıs 2022 - 11:26



DOĞUBAYAZIT’TA BAYRAMLAŞMA

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, bir dizi bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymakam Akpınar, ilk olarak Halk Eğitimi Merkezinde parti temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelip bayramlaştı.

Halk Eğitimi Merkezindeki bayramlaşmaya; Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Bşk. Yıldız Acar, Askeri erkan, Cumhuriyet Başsavcılığı, Doğubayazıt Kaymakam Refiki Muhammed Taha Büyükserin, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, AK Parti İlçe Bşk. Mehmet Sena Geçit ve yönetimi, AK Parti Belediye meclis üyesi ve Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk. Sıddık Söyler, AK Parti il Encümeni Mehmet Ertoğrul, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Bşk. Ali Efe, Esnaf ve Sanaatkarlar Oda Bşk. Günay Erdoğan, muhtarlar, dernek başkanları, kurum amirleri katılım sağladılar.

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar; “arkadaşlar bugün burada sivil ve askeri olarak hepimiz bayramlaşmada aile olarak bir aradayız. Siyasi parti temsilciler, STK temsilcileri, muhtarlar, kurum amirleri vatandaşlarımız bu mübarek günde bir arada. Burada sizlerin ve tüm Doğubayazıt’lı vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum”.

Kaymakam Akpınar, İlçe Emniyet Müdürlüğünde polislerle bir araya gelerek, polislerin bayramını kutlayıp görevlerinde başarılar diledi.

Doğubayazıt Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Akpınar, Mehmetçiğin bayramını kutlayarak, kendileriyle bir süre sohbet edip başarılar diledi.

İlçe Kaymakamı Akpınar, Doğubayazıt ilçesinde bulunan Şehit aileleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum