DOĞUBAYAZIT'LI İŞ İNSANLARINDAN BİNALİ YILDIRIM'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Doğubayazıt’lı iş insanları, geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir süre tedavi gören eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 DOĞUBAYAZIT'LI İŞ İNSANLARINDAN BİNALİ YILDIRIM'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Editör: Söyler Haber
07 Aralık 2022 - 23:04 - Güncelleme: 07 Aralık 2022 - 23:21



DOĞUBAYAZIT’LI İŞ İNSANLARINDAN SON BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Doğubayazıt’lı iş insanları, Ekim ayındaki Azerbaycan seyahati sırasında geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir süre tedavi gören Türkiye'nin 27. ve son Başbakanı, 28.TBMM eski Başkanı ve AK Parti'nin üçüncü Genel Başkanı, şimdi AK Parti Genel Başkanvekili Ağrı'lı Binali Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ciner Yayın Yön. Kur. Bşk. Kenan Tekdağ, Can Holding Yön. Kur. Bşk. Kemal Can, Süper Holding Yön. Kur. Bşk. Mehmet Yassıboğa, Dosso Dossi Holding Yön. Kur. Başkanı Hikmet Eraslan ve Ahmet Eraslan'dan oluşan heyet, bölgedeki yatırımlar hakkında da Yıldırım'a bilgi verdi. 

Binali Yıldırım, “özellikle ulaşım ve iletişim alanında yapılan yatırımların bölgedeki ekonomik ve sosyal hayatın ve refah seviyesinin yükselmesine önemli katkılar yaptığını, yatırımların devam edeceğini” belirtti.

Ekim ayında Azerbaycan'da geçirdiği kazanın ardından bir süre tedavi gören Binali Yıldırım'ı ziyaret eden Doğubayazıt’lı iş insanları adına açıklama yapan Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Binali Yıldırım'ın sağlık durumunun düzelmiş olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek "Sayın Yıldırım, her zaman bölgenin ekonomik ve sosyal meselelerine ve çözüm yollarına büyük duyarlılık göstermiştir. Kendisine Ağrılılar olarak teşekkür ediyoruz” dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum