DOĞUBAYAZIT KIZILAY YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 DOĞUBAYAZIT KIZILAY YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Editör: Söyler Haber
16 Mart 2025 - 17:44 - Güncelleme: 16 Mart 2025 - 17:52


DOĞUBAYAZIT KIZILAY YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Doğubayazıt Kızılay Şubesi, 15 Mart Yetimler Günü dolaysıyla, İbrahim Çeçen Vakfı'nın sponsorluğunda yetim ve öksüz çocuklar için iftar yemeği düzenledi.

Programa; Doğubayazıt Kaymakam Refiki İbrahim Halil Sürücü, 1. Mekanize Piyade Tugay Kom. Tuğg. Mustafa Öztürk, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi Başkanı Kemal Şahin, İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, yetim ve öksüz çocukları aileleriyle birlikte katılım sağladı.

Konak Cafe restoranında ve iftar yemeğine 400 yetim ve öksüz çocuk ve aileleriyle birlikte katılım sağladı. Programda, yetim ve öksüz çocuklara oyuncak vb. gibi hediyeler dağıtıldı ayrıca iftar harçlığı verildi.

Doğubayazıt Kızılay Şubesi Başkanı Kemal Şahin yaptığı açıklamasında;
“Bu organizasyonda sponsor olan başta Ağrı İbrahim Çeçen Vakfına ve tüm gönüllülere teşekkür ediyorum.
Merhamet ayı olan Ramazan ayında, Yetimler Günü dolayısıyla 400 yetim ve öksüz çocuğumuz ve aileleriyle bir araya geldik.
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) ümmetinde olan bizler, yetim gülerse dünya güler anlayışıyla hareket eden bir ümmetin mensuplarıyız.  
Yetimlerimiz bizim en kıymetli emanetlerimizdir. Sevgi ve merhametle sarıldığımız anlamlı bugünde bir araya gelmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz
Kızılay olarak yılın her gününde nasıl yanlarındaysak, bu mübarek Ramazan ayında da onlar ile beraber olmak istedik.
Bugün burada 400 ailemizi misafir ettik. Kızılay olarak sadece Ramazan ayında değil, yılın her döneminde yetim ve öksüz çocuklarımızın ve ailelerinin yanındayız.
İftar programı dışında, Ramazan Bayramı dolayısıyla 500 yetim ve öksüz çocuğumuza mağazalarda bayramlık kıyafeti dağıtacağız”. dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum