DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI MURAT EKİNCİ'NİN POLİS HAFTASI MESAJI

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Murat Ekinci, Emniyet Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü” İçin Bir Mesaj Yayımladı.

DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI MURAT EKİNCİ'NİN POLİS HAFTASI MESAJI
Editör: Söyler Haber
10 Nisan 2023 - 16:55 - Güncelleme: 10 Nisan 2023 - 17:10


DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI MURAT EKİNCİ'NİN POLİS HAFTASI MESAJI

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Murat Ekinci, Emniyet Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü” Kutlama Mesajı

Ekinci yayımladığı mesajında; “Kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, insan haklarının korunması ve hukukun uygulanması görevlerini, büyük bir fedakârlıkla yerine getiren Polisimiz, terörle ve örgütlü suçlarla mücadelenin yanı sıra, suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasındaki başarısı ile halkımızın güven ve desteğini kazanmıştır. 
 
Güvenliğin sağlanması için yoğun çaba sarf ederken şehit olan polis ve askerlerimizi ve vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, büyük bir özveriyle çalışan tüm güvenlik güçlerimize, başarı dileklerimi iletiyorum. Yüksek bir vazife bilinci ile hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yılında tüm teşkilat mensuplarımıza, kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tebriklerimi iletiyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum