Doğubayazıt Kaymakamı Ekinci'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Doğubayazıt Kaymakamı Ekinci'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Editör: Söyler Haber
23 Nisan 2023 - 15:35 - Güncelleme: 23 Nisan 2023 - 15:36


Doğubayazıt Kaymakamı Ekinci'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Doğubayazıt ilçe kaymakamı Murat Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Murat Ekinci, mesajında; Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel gün, Türk milletinin kendi kaderini tayin etme iradesinin en güzel örneklerinden biridir. Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışıyla birlikte başlayan bu süreç, ülkemizin bağımsızlığı için verdiği mücadelenin sembolüdür.

Bugün, ulusumuzun geleceği olan çocuklarımızın da bayramıdır. Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve eğitimli bir şekilde büyüyebilmeleri, ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir. Bu nedenle, devletimiz çocuklarımızın eğitimine büyük önem vermektedir.
Sevgili çocuklarımız, sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Sizlerin gülümsemesi, mutluluğu, geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlere her zaman destek olacak, sizlerin hayallerini gerçekleştirmeniz için elimizden geleni yapacağız.
 
Bu özel günde hep birlikte, çocuklarımızın geleceği için çalışmaya devam etmek için söz verelim. Atatürk'ün bizlere bıraktığı mirası korumak, ülkemizin bağımsızlığı için çalışmak ve çocuklarımızın mutlu bir geleceği olması için el ele verelim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun.
 
Murat Ekinci 
Doğubayazıt Kaymakamı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum