DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI AKPINAR'DAN HAFIZLIK YURDUNA YARDIM

 DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI AKPINAR'DAN HAFIZLIK YURDUNA YARDIM
Editör: Söyler Haber
29 Mayıs 2021 - 13:05


DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI AKPINAR’DAN
HAFIZLIK YURDUNA YARDIM

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Doğubayazıt İshakpaşa Mah. eski Iğdır caddesinde 50 öğrenci kapasiteli 5 katlı hafızlık erkek yatılı Kur'an Kursunun faaliyete geçirilmesi için tamirat, tadilat ve tefrişatı devam eden Doğubayazıt Miraç Hafızlık Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Akpınar, Miraç Hafızlık Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nun devam eden tadilat ve tamiratı hakkında Doğubayazıt İlçe Müftüsü Adem Özdemir'den bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı Akpınar, Miraç Hafızlık Erkek Yatılı Kur'an Kursu için Doğubayazıt İlçe kaymakamlığı adına maddi ve manevi yardımlar olarak ta elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır oldukları ifade etti.

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar yaptığı açıklamasında “ilçemizde bugüne kadar bir yatılı hafızlık Kur’an Kursumuz yoktu. Burada yapılan kurs ile ilçemizde kendi çocuklarımız artık ilçe dışına gitmeden ve ailesinden ayrılmadan eğitimlerini alacaklar. Başta Doğubayazıt halkına, hayırsever iş adamlarımıza, emeği geçen tüm insanlara, ilçe müftümüz Adem Özdemir ve hocalarımıza Doğubayazıt kaymakamı olarak teşekkür ediyorum”. dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum