DOĞUBAYAZIT HALKI İNANDI SİZDE İNANIN ÇOCUKLAR!...

 DOĞUBAYAZIT HALKI İNANDI SİZDE İNANIN ÇOCUKLAR!...
Editör: Söyler Haber
20 Ocak 2022 - 22:30 - Güncelleme: 20 Ocak 2022 - 22:53



DOĞUBAYAZIT HALKI İNANDI
SİZDE İNANIN ÇOCUKLAR!...

Doğubayazıt Belediye Spor ’un Başkanı Barış Çoktin ve yönetimi, devre arası yaptıkları yeni transferler ile ligin ikinci yarısında Doğubayazıt halkına özlenen şampiyonluğu yaşatacaklarına inancımız tamdır.

Başkan Çoktin, tarafından İshak Özbay, yönetiminde Doğubayazıt Belediye Spor takımının tüm futbolcuları, Alanya’da 5 yıldızlı otellerde sıcak-soğuk havuzlarda kamp yaptırılarak, takımın ligin ikinci yarısına hazırlanması için tüm çaba harcanmıştır.

Doğubayazıt Belediye Spor futbolcularına ve teknik heyetini motive edebilmek için BAL Liginde verdikleri maç başı primler 3. Ligde ve BAL Liglerinde hiçbir kulüpte verilmemiştir.
 

Barış Çoktin ve Doğubayazıt Belediyesi tarafından Doğubayazıt Belediye Spor takımına dünden bu güne bugüne kadar, takımın tüm giderleri, primleri ve yaptığı masrafları ben öğrendim, günü geldiği zaman rakamları açıklarım.

Doğubayazıt Belediyesi kimleri şu an işe alımış, kimlerin belediyede maaş aldıklarını da biliyorum, günü geldiğinde bunları da açıklarım.

İki yıl önce bu takımın oluşmasında çok ama çok emeği olan Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar'ı ayrı tutmamız gerek, ayrıca Oktay Topçu ve Rıza Sorak’ın yaptıkları katkılarda göz ardı edilemez.

Takımın hocası Özbay, daha önce takımın kurulması ve getirdiği futbolcuların yanısıra takıma yeni aldığı 4 futbolcu, teknik heyet ve takıma gelen giden futbolcu antrenör alımında tek yetkili kişinin kendisinin olduğunu biliyoruz.

Yetkililerden basına ve kamuoyuna bilgi verilmediği için takım hocası İshak Özbay, tarafından devre arası yapılan nokta atışı transferlerle birlikte, artık tüm kent olarak saha içine odaklanmanın ve tüm enerjimizi buraya harcamanın da zamanı gelmiştir. 

Doğubayazıt futbol sevenleri gibi bizlerde diyoruz; inşallah alınan futbolcular çavuş ahbap ilişkileri ile alınmamış, ligde alınacak ve yaşanacak tüm artı ve eksilerden teknik direktör İshak Özbay’ın sorumlu olacağı bilinci ile gecesini-gündüzüne katacağında hiç şüphemiz yoktur.

Bazılarının hoşuna gitmeyen, ligin ilk maçında yazdığımız yazılarda gördüğümüz eksikliklerde ne kadar haklı olduğumuzda ortaya çıkmıştır.

Ligin ikinci yarısında iç ve dış sahada maç kaybetmeye tahammülü olmayan bir futbolsever kitlesi ile karşı karşıyayız.

Artık her biri final niteliği taşıyan maçlar oynacağız ve bu finallerin ilkini de 30.01.2022 günü Erzurum İdman Gücü ile Doğubayazıt’da oynayacağız.

Bizi şampiyonluğa götürecek en önemli faktör, kenetlenmek, birlik olmaktır.

O halde yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusuna, masöründen, taraftarına ve medyasına kadar artık tek vücut olmanın zamanı gelmiştir.

Kenetlendiğimiz, birbirimize inandığımız takdirde 23 sene önce Doğubayazıt Spor ve Ahmet Eraslan ile neleri yapabileceğimizi, hangi zorlukların üstesinden gelebileceğimize Doğubayazıt halkı şahit olmuştur.

Ligin ikinci yarısında evimizde oynayacağımız ilk maçımız ile birlikte bu kenetlenmeyi başaracağımıza yürekten inanıyoruz.

Erzurum maçıyla birlikte zorluk derecesi yüksek maçlar oynamaya bağlacağız.


Yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizin de dünü unutup, bugüne ve yarına odaklanmalarını bekliyoruz.

Bütün bir şehir, hatta dünyanın dört bir yanında yaşayan Doğubayazıtlılar, umutlarını sizlere bağlamış, sizlere güveniyor ve inanıyor.

Tüm zorluklara rağmen, Doğubayazıt Belediye Spor ’un başarısı için sahada savaşacağınıza da inanıyoruz.

Belki kötü oynayacaksınız ama kötü mücadele etmeyeceksiniz bunu da biliyoruz.

Doğubayazıt’ta futbol tarihine daha önce adını altın harflerle yazdıran yönetici, hoca, futbolcu ve her kademede hizmet eden meslektaşlarınız gibi sizlerde bu zümrenin arasına katılacaksınız buna da inanıyoruz. 

Doğubayazıt Belediye Spor yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve Doğubayazıt halkı her yönüyle şampiyonluğu çok ama çok istediğine de şahidiz.

30.01.2022 günü sizler için yeni bir başlangıç olsun.

Doğubayazıt halkı olarak şampiyonluk yürüyüşümüzü yeniden başlatacağız
.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum