"DOĞUBAYAZIT DESK" Çalışmalarına Devam Ediyor

Doğubayazıt Eğitim, Sağlık ve Kültür Platformu, (DESK) Gürbulak Gümrük Kapısında

 "DOĞUBAYAZIT DESK" Çalışmalarına Devam Ediyor
Editör: Söyler Haber
11 Ağustos 2023 - 08:50 - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 - 11:56


“DOĞUBAYAZIT DESK” Çalışmalarına Devam Ediyor

Doğubayazıt Eğitim, Sağlık ve Kültür Platformu, (DESK) Gürbulak Gümrük Kapısında

Doğubayazıt Gürbulak Kara Hudut Sınır Kapısı GTİ Müdürü Nusret Kasapoğlu ve SETUR Free Shop Müdürü Savaş Binboğa'yı ziyaret etti.

DESK Platform üyeleri Gürbulak Kara Hudut Sınır Kapısı GTİ Müdürü Nusret Kasapoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kasapoğlu; Yeni yapılan Gümrük Kapısının daha kapsamlı ve ülkemizde en modern sınır kapısı olacağını, inşaatın ise 2024 yılı eylül ayında biteceğini ifade etti. Ayrıca DESK Platform üyelerinin kendisine yaptığı hayırlı olsun ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

SETUR Free Shop Müdürü Savaş Binboğa’yı ziyaret eden DESK Platform üyeleri, İran’a giriş çıkış yapan yerli ve yabancı turistlerin ne gibi alışverişler yaptıkları hakkında bilgi aldılar.

Kurum ziyaretine; DESK Bşk. Av. Eğitimci Cemal Ersü, üyelerden Ticaret Oda Bşk. V. Mustafa Çavaş, Ticaret Odası eski Meclis Bşk. iş insanı Ahmet Can, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Hamza Salman ve Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk. ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler katılım sağladılar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum