DOĞUBAYAZIT'DA KAYMAKAM MURTAZA ERSÖZ "DİNAMİK DENETİM MODELİ" KAPSAMINDA İŞYERLERİNDE DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

DOĞUBAYAZIT'DA KAYMAKAM MURTAZA ERSÖZ "DİNAMİK DENETİM MODELİ" KAPSAMINDA İŞYERLERİNDE DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRDİ.
Editör: Söyler Haber
08 Mart 2021 - 13:19



DOĞUBAYAZIT’DA KAYMAKAM MURTAZA ERSÖZ "DİNAMİK DENETİM MODELİ" KAPSAMINDA CADDE, SOKAK VE İŞYERLERİNDE DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

Doğubayazıt Kaymakam Vekili Murtaza Ersöz başkanlığında, kurum amirlerinin ve STK temsilcilerinin katılımıyla Kontrollü Normalleşme Döneminde "Dinamik Denetim Modeli" ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakamı Ersöz'ün katılımıyla, Doğubayazıt’da Kontrollü Normalleşme Sürecinde "Dinamik Denetim Modeli" kapsamında cadde, sokak ve işyerlerinde denetimler gerçekleştirildi.

Kaymakam Murtaza Ersöz, Esnaf ve Sanatkârlar Oda Bşk. Tamer Nihat İsmailoğulları, Şoförler ve Otomobilciler Oda Bşk. Mehmet Fatih Tanrıkulu, İlçe Sağlık Müd. Dr. Turan Saydam, İlçe Milli Eğitim Müd. İhsan Kösen ve beraberindeki heyet, "Kontrollü Normalleşme Süreci" kapsamında Doğubayazıt’taki restoran, lokanta, pastane ve kahvehane gibi yeme içme yerlerini denetlediler.Formun Altı

"Dinamik Denetim Modeli" kapsamında kapasitesinin yarısı kadar hizmet veren %50 kapasiteyle çalışan Cafe ve restoranlarda denetimler yapıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum