DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİNDE SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİN MAAŞLARI UÇTU

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİNDE SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİN MAAŞLARI UÇTU
Editör: Söyler Haber
08 Ocak 2022 - 22:41 - Güncelleme: 08 Ocak 2022 - 22:50


DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ'NDE HDP MECLİS ÜYELERİ SÖZLEŞMELİ ÇALIŞAN PERSONELLERİN MAAŞLARINI TAVAN FİYATA ÇIKARDILAR.

Doğubayazıt Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında gündemin 15. maddesinde 2022 yılı için sözleşmeli personellerin çalıştırılması 5393 sayılı kanunun 25. maddesi gereğince meclis üyeleri tarafından çalışanlarının maaşlarının belirlenmesi hususunda HDP üyeleri tarafından verilen önergede, 9 sözleşmeli personelin maaşları tavan fiyatta üzerinde verilmesi, yalnız belediye Avukatı Bülent Şingil’in maaşı asgari ücret üzerinden verilmesi önergesinde mecliste yapılan oylamada HDP üyeleri ve AK Parti Meclis üyesi Mehmet Emin Can EVET, Bağımsız ve AK Parti üyeleri ÇEKİMSER oyu verdiler.


HDP, Bağımsız üyeler ve AK Parti Meclis üyesi Mehmet Emin Can, belediye Avukatı Bülent Şingil’in maaşının asgari ücret üzerinde verilmesi oylamasında EVET oyu verirken AK Parti Meclis üyeleri yapılan oylamada çekimser oyu kullandılar.

HDP meclis üyeleri ve AK Parti Meclis üyesi Mehmet Emin Can verdiği EVET oyu ile Doğubayazıt Belediyesinde çalışan Mimar, Mühendis veya belediyenin herhangi bir yerinde görev alan personellerin maaşları en az 10 bin en fazla 15 bin civarında olacaktır. Belediye Avukatı Bülent Şingil’in maaşı asgari ücret üzerinden net 4.253,4. TL olarak verilmesi hususunda karar alındı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum