DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ MAVİ YOL AÇILIŞINDA 32 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Doğubayazıt' da ilk defa açılan bisiklet yolunun açılış töreninde Doğubayazıt Belediyesi tarafından Kron Bisiklet Murat Birlik’den alınan 32 bisiklet ihtiyaç sahibi çocuklara Doğubayazıt Belediyesi tarafından hediye edildi.

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ MAVİ YOL AÇILIŞINDA 32 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYE ETTİ
Editör: Söyler Haber
14 Eylül 2020 - 23:02 - Güncelleme: 15 Eylül 2020 - 10:25
SEVİNÇLERİ GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU !...
Doğubayazıt Belediyesi Tarafından Bisiklet Yolu Açılışı Yapıldı.
Başkan Acar tarafından 32 çocuğa bisiklet hediye edildi.
       Doğubayazıt Belediyesi tarafından Şehir Stadyumu güzergâhında mavi bisiklet yolunun açılışı yapıldı.
 
Doğubayazıt Belediyesi tarafından yapılan, ilçede ilk bisiklet yolu olan mavi yol açılışında, Murat Birlik’den alınan 32 Kron marka bisiklet, ihtiyaç sahibi çocuklara Başkan Acar, tarafından hediye edildi.

20 bin TL'ye  mal olan ve 3 km uzunluğundaki mavi bisiklet yolu, 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak Doğubayazıt Belediyesi tarafından halkın hizmetine açılmıştır.

Bisikletlerini almaya gelen ailelerden biri yaptığı açıklamada” bizler maddi imkânsızlıktan dolayı çocuklarımıza bisiklet alamıyorduk, Başkan hem çocuklarımızın yüzünü güldürdü hemde bizleri çok memnun etti. diyerek böyle bir girişimde bulunan Başkan Acar’a sonsuz teşekkürlerini ilettiller.

Bisiklet almaya gelen kimi çocukların gözleri parlıyordu,kiminin heyecandan elleri ve ayakları titriyordu.Kimiside göz yaşlarına hakim olamıyordu.

Evet ! Bir anne olan Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, hem çocukların sevinçlerine ortak olmak hemde heyecanlarını gidermek için ismi okunan her çocuk ile tek tek sohbet ederek ve yumruk selamı ile selamlaşarak onlarla aynı duyguları yaşıyordu.

Açılışa Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Belediye Bşk. Yrd. Mecburiye Şahin, Belediye Bşk. Yrd. Mahmut Doğan, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım sağladılar.
Açılış konuşmasını yapan Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar " İlçemizde ilk kez bir bisiklet yolunun yapımını gerçekleştirdik. Bizler Doğubayazıt halkı için buradayız. Biz halkımıza hizmet için sizlerin arasındayız. Ben bir anne olarak, çocuklarımızın sevinçlerine ortak olabilmek adına, Doğubayazıt halkının rahat bir yaşam sürdürebilmesi, huzurlu ve temiz bir şehirde yaşayabilmesi, başta Doğubayazıt halkının desteğiyle, belediye ve ekibim olarak elimizden ne geliyorsa inşallah yapacağız, siz halkımız ile beraber ve hep birlikte Doğubayazıt'ımızı inşa edeceğiz”. dedi

Bisikletlerini alan her çocuk başkan Acar’ın verdiği start ile bisiklet yolunda bisikletlerini sürmeye başladılar.
Başkan Acar'ı vatandaşlar alkışlar eşliğinde uğurladı.
 
SÖYLER HABER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum