DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR YOL YAKINKEN BU YANLIŞTAN DÖNÜN

DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR YOL YAKINKEN BU YANLIŞTAN DÖNÜN
Editör: Söyler Haber
02 Nisan 2021 - 00:12 - Güncelleme: 02 Nisan 2021 - 00:23




DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR YOL YAKINKEN BU YANLIŞTAN DÖNÜN

Doğubayazıt Belediye Spor ile Bitlis Güzel Dere Spor bir hazırlık maçı yaptı.  

BAL Liginde mücadele etme hakkı olan Patnos Spor maddi imkansızlıklar nedeniyle ligde yer alamayacağı üzerine, halk arasında dolaşan haberlere göre Doğubayazıt Belediyesi tarafından büyük paralar verilerek satın alınmıştır.

Bu yıl yapılacak olan BAL liginde Patnos Spor ’un ismi değiştirilerek Doğubayazıt Belediye Spor olarak ligde mücadele edecektir.

Doğubayazıt Belediye Spor- Bitlis Güzel Dere Spor Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Şehir Stadyumunda yaptıkları mücadelede, misafirperverliğe yakışmayan hareketler yüzünden maç 90 dakika tamamlanmadan 80. dakikada hakemin çaldığı düdük ile bitmiştir.

Maçın bazı bölümlerinde futbolcular arasında yaşanan tatsızlıklar küfürleşmeler ve yumrukların yanı sıra 80. dakikada rakip takımın hocasına yapılan küfür nedeniyle, Bitlis Güzel Dere Spor başkanı ve hocası tarafından sahadan çekilerek maç 90 dakika tamamlanmadan bitmiştir.

Evet; şimdi gelelim Doğubayazıt Belediye Spor futbolcularına, sahaya 11 as futbolcu ile çıkan takım ne yazık ki amatör liginde mücadele eden takımlardan daha kötü bir oyun ile hayal kırıklığı yarattı.

Doğubayazıt Belediye Spor oyuncusu Ahmet Polat 15. Dakikada ceza sahası içerisinde rakip takımın oyuncusunu iterek yaptığı penaltı neticesinde rakip takım oyuncusunun kullandığı penaltı sonucunda takım 1-0 yenik duruma düştü.

Sahada gezen, pas yapamayan, sağ, sol bek ve kanat oyuncusu, orta saha ve forveti olmayan bir takım sahada bağırarak, rakip takıma tekme atarak 80 dakika boyunca Doğubayazıt futbol sevenlerine çok büyük hayal kırıklığı yaşatmıştır.

75 dakika boyunca kaleye bir şut dahi atamayan, ceza sahasında pozisyon üretemeyen, kaleci kalede yok boş kaleye topu atacağı yerde on metre uzağa atan, kanatlarda rakibini ekarte edip geçemeyen, orta sahada bir pas yapamayan takımımız, son beş dakika oyuna giren Harun Gegez sadece iki top sürükleyerek ceza sahasına orta yapmış ve yapılan ortalarda heba olmuştur.

Düşünün orta sahada oyun kuruculuğu görevi üstlenen bir futbolcu attığı toplara burun vurarak attığı hiçbir pas yerine ulaşmamıştır.

Rakip takımında vasat bir oyun sergilemesi oyunu rölantiye alması farkın açılmasını engellenmiştir.

BİR DOĞUBAYAZIT’LI FUTBOL SEVER OLARAK SORUYORUM?
Transfer olarak dışarıdan gelen hangi futbolcu kimliğinde Doğubayazıt doğumlu yazılı futbolculardan daha iyi?
Doğubayazıt Belediye Spor’a Türkiye’nin belli yerlerinde getirilen futbolcular izlenerek mi getirilmiş?
Kariyerlerine bakılarak mı getirilmiş?
Yoksa çavuş ahbap ilişkileri sonucundan mı getirilmiştir?

Fısıltı haberlerine göre lig başlamada takımda gruplar kurulmuş, bu benim grubum oynasın yok bu senin futbolcun oynamasın şimdiden iki başlılık girmiş takımın içerisine.

Yazıktır Günahtır Doğubayazıt Belediye Spor’a Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Ahmet Baytar, Mustafa Aslan, Bülent Uçar tarfından büyük maddi yardımlar yapılarak bu takım kurulmak istenmiştir.

Bu futbolculara verilecek yüksek meblağdaki paralar ile doğru bir transfer politikası izlenerek şampiyonluğa oynayan bir takım kurulabilir.


Yol yakınken, resmi antlaşmalar yapılmadan, paralar heba olmadan, doğru stratejik bir transfer politikası izlenerek, yeni kaliteli futbolcular ile lige başlamak varken, Doğubayazıt’da futbola gönül vermiş insanları lütfen küstürmeyin.

NOT: BEN BU YAZIYI YAZARKEN HİÇ KİMSEYE BİR DÜŞMANLIĞIMIN OLMADIĞINI, TAKIM BAŞKANI, YÖNETİCİLER VE HER İKİ HOCADA BENİM DOSTLARIM OLDUĞUNU, ANCAK MAÇI İZLEYEN BİR DOĞUBAYAZIT SEVDALISI VE BİR GAZETECİ OLARAK ALDIĞIM NOTLAR ÇERÇEVESİNDE YAZMIŞIMDIR. GÖNÜL İSTERDİKİ BU YAZIDA TAKIMIMIZIN ŞAHLANIŞINI YAZSAYDIM.










 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum