Doğubayazıt Belediye Spor Oynadığı Oyun İle Hayal Kırıklığı Yarattı

Doğubayazıt Belediye Spor ile Erzurum Yakutiye Spor arasında yapılan mücadelede rakip takımın 90 dakika boyunca sahada üstün oynadığı maçta galip ayrıldı.

Doğubayazıt Belediye Spor Oynadığı Oyun İle Hayal Kırıklığı Yarattı
Editör: Söyler Haber
17 Haziran 2021 - 00:25 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 10:10



Doğubayazıt Belediye Spor (0) Erzurum Yakutiye Spor (1)

Doğubayazıt Belediye Spor ile Erzurum Yakutiye Spor arasında yapılan mücadelede rakip takımın 90 dakika boyunca sahada üstün oynadığı maçta galip ayrıldı.

Şampiyonluk yolunda kendi sahasında çok büyük bir yara alan Doğubayazıt Belediye Spor, sahada 90 dakika boyunca bilmeden şuursuzca topu ileriye atan, hangi taktik ile sahada oynadığı belli olmayan, gelen her top bende çıksın da nereye gidiyorsa gitsin diyen, koşmayan, pres yapmayan, uyur gezer bir futbol sergileyen, penaltı kurtaran kalecisinin pozisyonunu dahi takip etmeye aciz olan bir takım sahada vardı.

Kanatları kullanmayan, defansta sadece 5 numaralı futbolcunun dışında top oynamayan, orta sahada kendi etrafında topaç gibi dönen oyun kurucuları, sahanın her bölgesinde ve en önemlisi ileride topu ayağında tutamayan futbolcuları, gol yollarında son vuruşu yapan ve santraforu olmayan bir futbol takımının futbolcuları, çarşamba günü Doğubayazıt’lı futbol severlere kötü bir futbol ile hüzünlü bir şekilde sahadan ayrılmalarına sebep oldu.

Evet; diyoruz başta yönetim ve teknik ekip bir an evvel kolları sıvamalı, futbolcular ile bir araya gelmeli, bu sorunlar neden kaynaklanıyor diye masaya yatırılmalı, önümüzde pazar günü lider Iğdır Belediye Spor ile kendi sahamızda oynayacağımız çok önemli bir maçımız var beyler her şey bitmedi.

Amma Doğubayazıt Belediye Spor çarşamba günü oynadığı futbolu ile aynı oyunu oynamaya devam ederseler harcanan bunca para heba olur ve 3.lig hayal olur.

Şeref tribününe alına torpilli seyirciler, 90 dakika boyunca hiçbir tezahürat yapmadan, sadece ellerinde çekirdeklerini çıtlayarak sanki televizyon karşısında maç izler gibi maçı izlediler.

Burada Ağrı Barikat 04 Taraftar Grubuna Bir Parantez Açmak İstiyorum.
Doğubayazıtlı taraftarlar tribünlerde tezahürat yerine çekirdek çıtlarken, Ağrı’dan gelip Doğubayazıt Belediye Spor için 90 dakika boyunca hiç susmayan, tezahürat tempoları ile takımı coşturmaya çalışan, maçın ilk yarısında tribün dışında, maçın ikinci yarısında  Başkan Yıldız Acar tarafında yapılan yoğun telefon trafiği ardında tribüne alınan, Ağrı Barikat 04 taraftar grubuna Doğubayazıt halkı adına sonsuz teşekkürler ediyoruz.


Neden Doğubayazıt Taraftarı Sahaya Alınmıyor

Doğubayazıt Belediye Spor ile aynı BAL liginde oynayan diğer takımlar kendi taraftarlarını takımlarına destek olsun diye 2-3 bin kişiyi sahaya aldırıyor da neden Doğubayazıt Belediye Sporun taraftarları sahaya alınmıyor?

Doğubayazıt’da seyirciler sahaya alınmamalarının sebebi nedir?

Neden Doğubayazıt Belediye Spor sahada taraftarsız yalnız bıraktırıyorlar?

Spor, kahve köşelerinde, kumar masalarında, uyuşturucu ve hırsızlık batağında ve en önemlisi gençleri terörden uzak tutmak için en önemli bir araçtır.

Biz; Doğubayazıt’lı gençleri spor sahalarında, spor salonlarında, spor pistlerinde görmek istiyoruz.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum