DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR BİR ENGELİ DAHA AŞTI

DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR BİR ENGELİ DAHA AŞTI
Editör: Söyler Haber
07 Aralık 2021 - 17:51 - Güncelleme: 07 Aralık 2021 - 19:30


BELEDİYE SPOR 3 VEFA SPOR 1

Doğubayazıt Belediye Spor, zirve mücadelesinden kopmamak için Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Şehir Stadyumda, Ağrı Vefa Spor ile yaptı mücadeleyi 3-1 kazandı.

Yıllardır süren Ağrı derbisinin bu yıl ilk raundunda Doğubayazıt Belediye Spor galip gelmeyi başardı.

Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Kulübün fahri Başkanı Bışar Çoktin, Doğubayazıt İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit, STK Başkanları ve çok sayıda futbol sever tribünde yerlerini aldılar.

Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın büyük emek verdiği ve bugüne getirdiği Doğubayazıt Belediye Spor, şampiyonluk yolunda rakiplerini bir bir ekarte ederek hedefine ulaşmaya çalışmaktadır.

Maçın ilk dakikalarında maça hızlı başlayan Ağrı Vefa Spor Emrah’ın 7. dk. takımını 1-0 öne geçirdi.
Doğubayazıt Belediye Spordan 33 ve 62 dk. Sabrican 90+7 dakikada Tunahan’ın golleri ile maçı 3-1 almayı bildi.
Belediye Spor oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile topladığı 13 puan ile liderin 2 puan gerisinde, ligde 4. sırada yer alarak şampiyonluk yolunda vasat bir oyun ile ilerlemeye devam ediyor.

Her iki takımında ilk yarıda oynadıkları oyun ile bu ligde şampiyon olamayacaklarını ve bir varlık gösteremeyeceklerinin göstergesiydi.

Maçın ikinci yarısında bir nebzede olsa vasatın üzerine çıkan Belediye Spor, defans oyuncusu Sabrican’ın attığı goller ile oyunun canlanmasına katkı sağladı.


Bu maçta da görüldüğü gibi santraforunun olmadığı ve bir defans oyuncusunun 2 gol attığı bir Belediye Spor takımı.

Sahada takım iyi gittiği vakit tribünde en büyük başkan bizim başkan tezahüratları ile alkışlanmak kadar iyi bir duygu yoktur. Türkiye liglerinde olduğu gibi takım bir yenilgi aldığı zaman tribünlerde yönetim istifa protestolar ve yuhalanmaların yaşanmaması ve lig sonunda dizimize vurmamak için acile transfer görüşmelerine başlaması ve alınacak oyuncuların takıma katmaları gerekmektedir.


Doğubayazıt Belediye Spor Başkanı ve yönetimi, verdiğiniz beyanatlarınızda şampiyonluk tek hedefimizdir parolasıyla çıktığınız bu kutlu yolda, aldığınız bu futbolcular ve verdiğiniz bu paralar ile Doğubayazıt halkının ŞAMPİYONLUK hayalleri ile oynamayın.


Takımın hocası İshak Özbey’in elinin ve takımın güçlendirilmesi için ligin ilk maçında yazdığımız gibi, orta sahada oyunu yönlendirecek oyunu açacak bir ağabey ve iyi bir orta saha oyuncusu, sağ ve sol kanatlarda topu taşıyan, iyi orta yapan kanat oyuncuları, ileri uçta yırtıcı pres yapan, koşan ve son vuruşları iyi olan bir santrfor acilen alınmalıdır bizden söylenmesi…

Gelecek hafta Doğubayazıt’ta Belediye Spor-Serhat Kars Spor ile oynayacağı maça şampiyonluk yolunda mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaktır.

Pazar günü Doğubayazıt’ta oynanacak olan Doğubayazıt Belediye Spor, Serhat Kars Spor maçına tüm halkımız davetlidir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum