​​​​​​​DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DOĞUBAYAZIT SPOR FK'NE SAHİP ÇIKTI

Doğubayazıt Belediye Meclis üyeleri DOĞUBAYAZIT SPOR FK’ne 3 milyon TL ek bütçe çıkararak sahip çıktı

​​​​​​​DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DOĞUBAYAZIT SPOR FK'NE SAHİP ÇIKTI
Editör: Söyler Haber
14 Ocak 2024 - 16:55 - Güncelleme: 14 Ocak 2024 - 17:10




DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DOĞUBAYAZIT SPOR FK'NE SAHİP ÇIKTI


Doğubayazıt Belediye Meclis üyeleri DOĞUBAYAZIT SPOR FK’ne 3 milyon TL ek bütçe çıkararak sahip çıktı

DOĞUBAYAZIT SPOR FK BAL Liginde devreyi lider olarak bitirdi fakat ligi lidere bitirmesine rağmen yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden takım dağılma noktasına gelmiştir.

Doğubayazıt Belediye meclis toplantı salonunda meclisin kapanış gününde, DOĞUBAYAZIT SPOR FK Başkanı Osman Tozbey, Sportif Direktör Ahmet Gegez, Taraftar Grup Başkanları Şeref Yardımcı, Faruk Gerengi, Cengiz Rızaoğulları, Mehmet Tozbey, Emrah Alçın  ve taraftarlar meclis salonunu hınca hınç doldurmaları ile bir anda meclis stadyumdaki taraftar tribününe döndü.

DOĞUBAYAZIT SPOR FK Başkanı Osman Tozbey ve Sportif Direktör Ahmet Gegez, tarafından mecliste meclis üyelerine yaptıkları açıklamalarında; kulübümüz maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu, pazartesi gününe kadar maddi sorunlar halledilmemesi durumunda kulübün dağılacağını, kulübümüz futbolcuları paralarını almadıkları takdirde Doğubayazıt gelmeyecekleri bizlere söylemişlerdi. Kulübümüzün teknik direktörü İshak Özbey, bize söylemeden teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini açıklamıştır.

Mecliste grubu bulunan AK Parti Meclis üyeleri adına Grup Başkanı Sıddık Söyler’in mecliste yaptığı konuşmasında; DOĞUBAYAZIT SPOR FK tüm Doğubayazıt halkının kulübüdür. Kulübümüz hiçbir zaman sahipsiz değildir. Bugün burada AK Parti grubu olarak 3 milyon TL ek bütçeyi kabul edeceğimizi ve tüm Doğubayazıt halkı önünde beyan ediyoruz”. dedi

HDP grubu adına grup başkanı Muhammed Çamlıbel yaptığı açıklamasında; biz kendi başımıza hareket edemiyoruz kendi partimiz ile görüşmeden buradan bir şey beyan edemiyoruz. Meclisin saat 15.00 da toplanmasını talep ediyoruz. Tekrardan toplanan meclis üyeleri HDP grubu adına açıklama yapan Muhammet Çamlıbel, bizde 3 milyon TL ek bütçeyi kabul ediyoruz. dedi

15.00 tekrardan yapılan toplantıda meclisi'nde grubu bulunan AK Parti meclis üyeleri HDP meclis üyeleri ve Bağımsız meclis üyeleri tarafından meclise sunulan 3 milyon TL ek ödenek mecliste bulunan tüm meclis üyelerin kabul oyu ile DOĞUBAYAZIT SPOR FK 3 milyon TL ek ödenek mecliste kabul edilmiştir.
 

AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, tarafında meclise sunulan sözlü önergede 3 milyon TL ek bütçenin sadece DOĞUBAYAZIT SPOR FK aktarılması hakkında meclise sözlü önerge sunmuştur.

Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Bugün buradan belediye meclis üyeleri tarafından aldıkları karar ile tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Mecliste alınan bu karar ile DOĞUBAYAZIT SPOR FK'ne 3 milyon TL ek bütçe aktaracaklarını ve kulübümüzün en kısa sürede çalışmalarına başlayacağı ifade etmiştir.


DOĞUBAYAZIT SPOR FK Başkanı, taraftar grup başkanları ve taraftarları tarafından mecliste alınan 3 milyon ek bütçe kararı için mecliste grubu bulunan AK Parti, HDP ve Bağımsız meclis üyelerine ve partilerine ayrı ayrı teşekkür ettikleri açıkladılar. 


 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum