​​​​​​​DOĞUBAYAZIT BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ ACAR ÖDÜL ALDI

​​​​​​​DOĞUBAYAZIT BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ ACAR ÖDÜL ALDI
Editör: Söyler Haber
13 Eylül 2021 - 11:16 - Güncelleme: 13 Eylül 2021 - 11:28



DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ “DEZAVANTAJLI GRUPLARI SOSYAL YAŞAMA DAHİL ETME” PROJESİ İLE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Kent & Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye’yi kapsayan online anket kapsamında ödül almaya hak kazanan 90 belediye başkanı 12 Eylül günü Malatya’da ödüllerini almak için bir araya geldi.

Malatya Movenpick Otel Hitit Balo Salonu’nda gerçekleştirilen Kent & Başkan Ödülleri – 2021’in açılış konuşmasını yapan Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel, bağımsız ve ilkeli bir yayın organınca, belediye başkanlarımızın kendi Kent’lerinin insanları tarafından oylanması ve neticesinde başarılarının ödüllendirilmesinin son derece anlamlı olduğuna dikkat çekti.
Kent & Başkan Ödülleri’nin belirlenmesinde tek ölçütümüz halkın verdiği oylar olmuştur. www.kentvebaskan.com.tr üzerinden herkese açık oylama sistemimizde tüm Türkiye belediyeleri oylanmış; aldıkları sonuçlar her birinin nüfuslarına oranla değerlendirilmiştir. En yüksek oyu alan Türkiye’nin her bölgesinden büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, ilçe ve belde yönetimindeki belediyeleri ödül almaya hak kazanmıştır.

Kent & Başkan Ödülleri – 2021’e, Malatya Milletvekili ve önceki Dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları, protokol, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Doğubayazıt Belediyesi “Dezavantajlı Grupları Sosyal Yaşama Dahil Etme” projesi ile oylamaya katılan katılımcılardan en yüksek oyu alarak, Doğubayazıt Belediyesi ödüle layık görülmüştür. Doğubayazıt Belediyesi ödülünü Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın elinden aldı.

Başkan Acar yaptığı konuşmasında “öncelikle bu ödülü çok anlamlı buluyorum. Biz bu ödülü halktan aldık. Arkasına halkın gücünü almayan ve desteğini almayan hiç kimse bir adım ileriye gidemez. Evet; bizler doğunun en doğusunda dezavantajlı gruplar olarak öncelikle kadılar dezavantajlı gruplar olarak biliniyoruz. Tabi şehrimizde bulunan özel durumlu insanların engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri için biz bu projeyi geliştirdik. Özelikle dul kadınlarımız, yaşlı çiftlerimiz ve engelli kardeşlerimiz içi bu projeyi gerçekleştirdik ve bugün projemiz ödüle layık görüldü. Buradan tekrar engelsiz bir yaşam diliyorum.” Dedi


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum