DOĞUBAYAZIT BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI ACAR, KAPIMIZ HER ZAMAN HALKIMIZA AÇIKTIR.

Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, “Halk günü” kabullerini hafta içi her güne yapan, ayrıca her hafta Çarşamba günü sadece vatandaşların sorun ve dertlerini dilmek için vatandaşlar ile bir araya geliyor.

DOĞUBAYAZIT BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI ACAR, KAPIMIZ HER ZAMAN HALKIMIZA AÇIKTIR.
Editör: Söyler Haber
20 Ekim 2020 - 23:13 - Güncelleme: 20 Ekim 2020 - 23:22
BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI ACAR, KAPIMIZ HER ZAMAN HALKIMIZA AÇIKTIR.
Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, “Halk günü” kabullerini hafta içi her güne yapan, ayrıca her hafta Çarşamba günü sadece vatandaşların sorun ve dertlerini dilmek için vatandaşlar ile bir araya geliyor.
Yeni tip korona virüs (COVİD-19) hastalığı tedbirleri kapsamında gerçekleşen halk buluşmalarında, Başkan Acar, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, bu sorun ve taleplerin çözülmesi doğrultusunda gerekli birimlere talimatlar veriyor.
Başkan Acar Hafta Sonu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.
Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Koçkıran Mahallesi İsageçit Caddesinde bulunan her haneyi gezerek kadınların sorunlarını dinledi.
Başkan Acar, Kadın emeği, sadece aileyi var etmiyor.
Çocuklarını, eşini, kardeşlerini veya ebeveynlerini yaşatmıyor.
Dünyanın dönüşüne de geleceğin oluşumuna da katkı sunuyor.
Unutmayalım ki bugünü ve yarını var eden tek değer KADINDIR.
Acar, Kadın Ve Çocuklarla Kahvaltı Organizasyonunda Bir Araya Geldi
Doğubayazıt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadınlara kahvaltı organizasyonu düzenlendi.
Belediye bünyesinde görev yapan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafında Başkan Acar’ın katılımlarıyla ilçedeki kadınlarla bir araya geldi.
 Düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla, Başkan Acar 110 kadın ve çocukla katıldığı programda gelen davetlilerle ilgilendi.
Başkan Acar ve organizasyonda yer alan kız çocuğu arasında geçen diyalogdaki “ En büyük hayalim, sizinle tanışmaktı.” sözü dikkat çekti. Kadınlarımıza ulaşmak, sorunlarına çözüm olmak ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yaptığı açıklamada “kadınlarımızı toplumsal hayatta aktif hale getirmek niyetiyle yaptığımız organizasyonda, kadınlarımızın başkanımıza olan ilgi ve sevgisi yoğundu. Belediye Başkanımız Yıldız Acar’ın talimatlarıyla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzce bu tür organizasyonlarla yöre kadınlarımızı toplumsal hayata dahil etmeye devam edeceğiz. Kadınlar toplumun yapı taşıdır. Kadının var olduğu bir toplum, geleceğin var olduğu toplumdur. Kadınlarımızın hak ettiği değeri gördüğü güzel günlerin geleceği ümidiyle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz”. dedi
Başkan Acar ve Heyeti Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Yıldız Acar, Koçkıran  Mahallesi'nde bulunan Bahçelievler ve Birdal Sokakta yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
Doğubayazıt Belediyesi "ferah ve geniş yollar şehrin aynasıdır" şiarıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda Acar, yol genişleme çalışması yapılacak olan Koçkıran Mahallesi'nde bulunan Bahçelievler ve Birdal Sokakta incelemelerde bulundu
 
Kaldırımları İşgal Eden Esnaflar
Vatandaşlardan gelen şikayet ve istekleri özellikle kaldırımlar ve yaya geçiş yollarını engelleyen iş yerleri, seyyar satıcılar, kahvehane ve benzeri yerlerde incelemelerde bulunan Bağımsız Belediye Başkan Yıldız Acar "Halkımızdan gelen her talebi değerlendiriyoruz. Hiç kimse vatandaşımızın hakkı olan sosyal yaşam alanlarını kısıtlayamaz. Özellikle kadınlarımızın,  çocuklarımızın ve özel bireylerimizin günlük yaşam faaliyetlerini sürdürebileceği  alanları tamamen halkımızın hizmetlerine sunacaklarını dile getirdi.
Doğubayazıt Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri sorunu tamamen ortadan kaldırmak için çalışmalar başlattı.
Balıklıgöl İshale Hattında Çalışmalar.
Doğubayazıt İlçesi balık gölü isale hattında çıkan arıza nedeni ile yer yer bazı bölgelerde aralıklı olarak ilçede su kesintileri yaşanmaktadır.
 Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar öncülüğünde belediye ekipleri tarafından çıkan arızaları en kısa sürede tespit edilerek, onarılması konusunda  hummalı bir çalışma başlatıldı.
 Karayolları 580. kavşağı, Sanayi ve Vatan Mahallesinde çalışmalar hızla sürüyor.
 Ayrıca Başkan Acar; "Alışkanlıklarımızdaki küçük değişikliklerle israfın önüne geçebiliriz.
Böylece aile ekonomisinede katkı sağlayabiliriz ” dedi.
  Zabıta Ekibinden Covid-19 Denetimi
Belediyeye bağlı Zabıta Müdürlüğü tarafından yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) hastalığı denetimleri yapıldı.
 İlçede umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin yanı sıra, fırın, restoran ve büfe gibi işletmeler de denetlendi.
Doğubayazıt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve belediye bünyesinde hizmet veren Ziraat Mühendisi tarafından ilçede umuma açık yerlerde yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) denetimleri yapıldı. Denetimlerde hijyen-sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığı belirlenirken, bu kurallara uymayan işyerlerine uyarılar verildi. 
NOT: FOTOĞRAF VE HABERLER DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ WEB SAYFASINDAN ALINMIŞTIR.
SÖYLER HABER
 
 
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum