​​​​​​​Doğubayazıt Ahmedi Hani Camisinde "Sabah Namazı Buluşması" Devam Ediyor!

Doğubayazıt Ahmedi Hani Camisinde "Sabah Namazı Buluşması" İmam Hatibi Mehmet Emin İçten, yönetiminden devam etmektedir. 

​​​​​​​Doğubayazıt Ahmedi Hani Camisinde "Sabah Namazı Buluşması" Devam Ediyor!
Editör: Söyler Haber
23 Aralık 2022 - 16:11 - Güncelleme: 23 Aralık 2022 - 16:35



Doğubayazıt Ahmedi Hani Camisinde “Sabah Namazı Buluşması” Devam Ediyor!

Doğubayazıt Ahmedi Hani Camisinde "Sabah Namazı Buluşması" İmam Hatibi Mehmet Emin İçten, yönetiminden devam etmektedir. 

"Sabah Namazı Buluşması" programı Doğubayazıt İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit, tarafından okunan Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başladı.

Cuma günleri "Sabah Namazı Buluşması" programına; Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler, İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, Şub. Müdürü Veysel Gümüş, Medinei Müdafi Fahrettin Paşa İmam Hatip Lisesi Müdürü Cemal Ersü, Fatımatu Zehra İmam Hatip Kız Lisesi Müdürü Nevzat Sarıhan, Halife Yusuf İmam Hatip Ortaokul Müdürü İhsan Caner Tunçyürek, Kızılay Doğubayazıt Şube Müdürü Kemal Şahin  ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Ahmedi Hani Camisinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.



Cami merkezli din hizmetlerindeki etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla Ahmedi Hani Cami İmam Hatibi Mehmet Emin İçten, camide göreve başladığı günden bugüne kadar yaklaşık 2 yıla yakın Cuma günleri “Sabah Namazı Buluşması” adı altında program düzenlemektedir.

İki yıla yakın her Cuma "Sabah Namazı Buluşması” kapsamında Ahmedi Hani Camisinde yapılan programdan sonra camiye gelen cemaatin tamamına Güven Restoranda sabah çorbası ikramı yapılmaktadır.

Cami cemaatine çorba ikramı DTSO Başkanı Cemal Can, tarafından verilmektedir.

Cuma günleri "Sabah Namazı Buluşması" kapsamında bu sabah Doğubayazıt ilçesinde bulunan İmam Hatip lise ve ortaokullu kız ve erkek öğrencilerinden yaklaşık 200 yakın öğrenci, Ahmedi Hani Camisinde sabah namazında saf tuttu. Öğrencilerin dışında Cuma günleri vatandaşlarda "Sabah Namazı Buluşması" nda saflarda yerini aldı.

Öğrenciler ve vatandaşlara yapılan sabah çorbası ikramından sonra hatıra fotoğrafı çekildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum