DOĞUBAYAZIT AHMED-İ HANİ M.Y.O. ​​​​​​​ÖSYM SINAVI VE ÖSYM BAŞVURU İŞLEMLERİ YAPILACAKTIR

DOĞUBAYAZIT AHMED-İ HANİ M.Y.O. ​​​​​​​ÖSYM SINAVI VE ÖSYM BAŞVURU İŞLEMLERİ YAPILACAKTIR
Editör: Söyler Haber
06 Nisan 2021 - 20:41 - Güncelleme: 06 Nisan 2021 - 21:22
 

DOĞUBAYAZIT AHMED-İ HANİ M.Y.O. BÜNYESİNDE
ÖSYM SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ AÇILDI


Üniversite sınavları başta olmak üzere, ÖSYM tarafından yürütülen iş ve işlemlerin yapılabilmesi için kurulan ÖSYM Sınav Merkezi koordinatörlüğü, Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu bünyesinde açıldı.

ÖSYM İlçe Koordinatörlüğü olarak ilk defa Doğubayazıt’da yapılacak olan Sınavlar ile alakalı Akademik Personellere, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Okul Yöneticilerine ve Öğretmenlere, ÖSYM Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa AKYOL ve Şube Müdürü Sadık ÇELİKEL tarafından ÖSYM Sınavlarında yapılacak işlemler ve uyulması gereken kurallar ile alakalı eğitim verildi.

Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Çetin BAYRAK koordinatörlüğünde kurulan ÖSYM Doğubayazıt sınav merkezi, aday öğrencilerin iş ve işlemlerinin yanı sıra üniversite sınavlarının ilçedeki okullarda yapılmasını sağlayacak.

Sınav Merkezinin açılmasıyla birlikte öğrenciler Haziran ayında yapılacak olan Üniversite sınavlarına artık Doğubayazıt’taki okullarda girebilecekler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum