DESK DOĞUBAYAZIT'IN FAHRİ HEMŞEHRİSİ BAŞSAVCI BAHRİ YALÇINÖZ İLE VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

DESK DOĞUBAYAZIT'IN FAHRİ HEMŞEHRİSİ BAŞSAVCI BAHRİ YALÇINÖZ İLE VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Editör: Söyler Haber
01 Ağustos 2023 - 11:31 - Güncelleme: 01 Ağustos 2023 - 11:41


DESK DOĞUBAYAZIT’IN FAHRİ HEMŞEHRİSİ BAŞSAVCI BAHRİ YALÇINÖZ İLE VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

(DESK) Doğubayazıt Eğitim, Sağlık ve Kültür Platformu, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Manisa'nın Turgutlu ilçesi Başsavcılığına ataması yapılan Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, ile veda yemeğinden bir araya geldi. 

Başsavcı Bahri Yalçınöz veda yemeğinde yaptığı konuşmasında; 3 yıllık süre zarfında Doğubayazıt'ta görev yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum. Görev sürem içerisinde elimden geldiği kadarıyla halkımız ile beraber olmaya ve dertlerini dinleyerek derman olmaya çalıştım. Kapım her zaman Doğubayazıt halkına açık olmuştur. Doğubayazıt benim ikinci şehrim oldu. Beni Doğubayazıt’ın fahri hemşehrisi olarak kabul etmeniz beni çok ama çok onurlandırmıştır. Ben Doğubayazıt’ı ve halkını asla unutmayacağım. DESK Platformu tarafından düzenlenen veda yemeği programı için ayrıca teşekkür ederim. 

Veda yemeğinde platform üyeleri ve Başsavcı Yalçınöz, tarafından Doğubayazıt’ın dünü ve bugünü konuşuldu.
Doğubayazıt ilçesinin öncelikleri neler olmalı ve ne gibi çalışmalar yapılmalıdır.
Biran evvel Doğubayazıt’ın il olması için daha etkili çalışmalar yapılmalıdır.
Doğubayazıt ticari ve turizm yönünden çok alana sahip ve bu alanları acilen aktif hale getirmek için yoğun bir çalışma yürütülmelidir.  

Programa; Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Bşk. Cemal Can, Esnaf ve Sanatkar Oda Bşk. Güney Erdoğan, Şoförler ve Otomobilciler Oda Bşk. Fatih Tanrıkulu, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk. ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler, DESK Bşk. Cemal Ersu, MİL-SEN Genel Merkez Yön. Kur. üyesi Mehmet Emin İçten, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi sahibi Hamza Salman, AK Parti İlçe Bşk. Yrd. Salih Eryılmaz, DTSO Meclis Bşk. Salih Gültekin ve iş insanı Ahmet Can, Celil Artun katıldı. 


DTSO Bşk. Cemal Can ve DESK Bşk. Cemal Ersu, tarafından ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Doğubayazıt halkı adına Başsavcı Bahri Yalçınöz'e teşekkür ederek bir tablo hediye ettiler. 

Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum