DESK BAŞKAN ÖZYOLCU'YA DOĞUBAYAZIT'IN SORUNLARINI İLETTİ

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı İnş. Müh. Mehmet Sena Geçit, DESK Platformunu ziyaret etti.

DESK BAŞKAN ÖZYOLCU'YA DOĞUBAYAZIT'IN SORUNLARINI İLETTİ
Editör: Söyler Haber
12 Ocak 2023 - 22:36 - Güncelleme: 13 Ocak 2023 - 09:04



DESK ÖZYOLCU'YA DOĞUBAYAZIT’IN SORUNLARINI İLETTİ

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı İnş. Müh. Mehmet Sena Geçit, DESK Platformunu ziyaret etti.

Doğubayazıt ilçesinde 2006 yılında kurulan STK temsilcileri tarafından kurulan ve desteklenen DESK Platformu, bugüne kadar ilçede birçok sorunu dile getirmiş ve yetkililere bildirmiştir.

Kısa adı DESK olan Doğubayazıt Eğitim Sağlık ve Kültür Platformu İlçede bulunan STK, Gazetecileri ve bazı kanaat önderinde yer aldığı bir oluşumdur.

DESK Platform üyelerini Doğubayazıt ilçesinde ziyaret eden Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı İnş. Müh. Mehmet Sena Geçit’e DESK Platform üyeleri tarafından Doğubayazıt’ın sorunlarının yer aldığı bir dosya verildi.

Doğubayazıt’ın İl olması, gümrük ile ilgili iyileştirmeler, eğitim, sağlık, tarım ve birçok sorun dile getirildi. Bu sorunlarla ilgili talepler yazılı olarak da Özyolcu’ya iletildi.

İl Başkanı Özyolcu ve İlçe Başkanı Geçit’e DESK yapılan ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirerek, İl Başkanı Özyolcu, bize verilen dosyaları en kısa süre içerisinde inceleyip yetkililere ulaştıracaklarını ifade etti.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Özyolcu; Biz her ilçeden STK’lardan böyle raporlar istiyoruz. İlimizin ve ilçelerimizin sorunlarına vakıf olan ve bu sorunlara ne gibi çözümler üreten raporlar elimizde olursa biz siyasetçiler için daha verimli olur. DESK Platformunu bu duyarlı davranışından dolayı kutluyorum.

DESK Platform üyeleri, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu’ya yakın ilgi ve gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek ziyaret anısına bir tablo takdim etti.

2006’DAN BUGÜNE KADAR DESK ÇALIŞMALARINDAN YER ALANLAR
2006 yılından bugüne kadar DESK Platformunda proje sunan ve çalışma yürüten STK Başkan ve yöneticilerimiz Kanaat önderlerimiz: DESK Başkanı Eğitimci Cemal Ersü, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda eski Başkanı Ali Efe, Esnaf ve Sanatkârlar Oda eski Başkanı merhum Yaşar Ergül, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı merhum Cevdet Baycan, Esnaf ve Sanatkârlar Oda eski Başkanı Tamer Nihat İsmailoğulları, Kefalet Kooperatif Dernek eski Başkanı Emin Ülgen, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can, Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Günay Erdoğan, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Mehmet Fatih Tanrıkulu, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Meclis eski Başkanı iş insanı Ahmet Can, Doğubayazıt Genç İşadamları Dernek Başkanı  M. Nuri Taşdemir, Ahmet Mertbey, M. Nuri Öztürk, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler, Narinkale Gazetesi Sahibi Erhan Baydar, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi sahibi Hamza Salman, DAK Başkanı Mehmet Sebih Tanrıkulu, MİL Diyanet Sen İlçe eski Başkanı Mehmet Emin İçten, Performans Spor Kulübü Başkanı Musa Yardımcı, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Yön. Kur. Üyesi Ahmet Öztürk, ARKOZ Gen. Müd. Dr. Cengiz Çelik, Kızılay Türk Doğubayazıt Şub. Müd. Kemal Şahin, Kanaat Önderi H. Tahir Konyar, Emekli İmam Ferzender Çildan, DESK İlçe sekreteri Harun Polat ve birçok ismini yazmadığımız ve unuttuğumuz insanlarımız bugüne kadar yapılan tüm çalışmalarda emek harcamıştır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum