CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AĞRI'NIN İSTEKLERİNİ KAYIT ALTINA ALDI

Erdoğan, başkanım sizin bu projeler için dediklerinizi ben kayıt altına alıyorum.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AĞRI'NIN İSTEKLERİNİ KAYIT ALTINA ALDI
Editör: Söyler Haber
04 Mart 2021 - 21:51



BAŞKAN ÖZYOLCU AĞRI İÇİN İSTEDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAYIT ALTINA ALDI

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda söz alarak, ilimiz adına talep ve selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Toplantıda AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile birlikte Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin de yer aldı.

Halil Özyolcu yaptığı konuşmasında Kongremiz birlik beraberlik içerisinde geçti. 2001’den bugüne kadar görev yapmış belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımızın kabulünü gören bir liste ile Ağrı halkının önüne çıktık.
İnşallah 2023’e giden yolda Ağrı halkımız ile beraber başarılı olacağız.

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben
“Sn. Cumhurbaşkanım Ağrı yatırımları için sizden bir ricamız olacaktır SERKA AJANSI faaliyetleri içerisinde cazibe merkezleri destekleme programları vardır. Bu destekleme programından Ağrı hak etmesine rağmen yararlandırılmamıştır. Ağrı iline haksızlık yapılmıştır. Iğdır, Kars Ardahan bu projelerden yararlanırken Ağrı ilimiz mahrum edilmiştir. Ağrının nüfusu bu üç ilin nüfusundan fazla olmasına rağmen Kars iline 5-6 proje verilmiş ama Ağrı’ya hiçbir proje verilmemiştir. Aslında Ağrıya haksızlık yapılmıştır, bu projelerden Ağrı’nın yararlandırılmasını zatı âlinizden arz ediyoruz. Bu projelerden Ağrı yararlanırsa Ağrı cazibe merkezi haline gelir ve bütçeye de bir maliyeti yoktur. Sn. Cumhurbaşkanım zaten 3 tane gelişmiş ilimiz bu projeden çıkmış, bunların yerine Ağrı eklenirse Ağrı için büyük bir yatırım olur buna ihtiyacımız var dedi
Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan; “Halil Başkanım öncelikle il başkanlığınız hayırlı olsun. Allah sizleri mahcup etmesin, İnşallah birlik beraberlik içerisinde kadın kolları, gençlik kollarımız ile 2023’e giden yolda Ağrı’yı ayağa kaldıracaksınız. Başkanım sizin bu projeler için dediklerinizi ben kayıt altına alıyorum. Sizlerde yazılı olarak bu gibi projelerinizi dosyalar halinde teşkilat başkanlığına ulaştırın oradan da alalım. dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum