CEMAL KAYA, KADIN FUTBOL TAKIMINA TAM DESTEK VERDİ

Editör: Söyler Haber
12 Nisan 2025 - 17:54 - Güncelleme: 12 Nisan 2025 - 18:00
AĞRI ESKİ MİLLETVEKİLİ CEMAL KAYA’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA TAM DESTEK
AK Parti eski Ağrı Milletvekili ve iş insanı Cemal Kaya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde sezonu başarıyla tamamlayarak 1. Lig’e yükselme Play-Off mücadelesine katılmaya hak kazanan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’na anlamlı bir destekte bulundu.
AK Parti eski Ağrı Milletvekili ve iş insanı Cemal Kaya, Ağrı temsilcisinin Ankara’da oynayacağı kritik Play-Off karşılaşması öncesinde, takımı kendisine ait otelde 3 gün boyunca ücretsiz olarak misafir edecek.
Takımın konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten Kaya, bu desteğiyle kadın futboluna verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.
AK Parti Ağrı Eski Milletvekili Cemal Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında;
Ağrı’nın güçlü kızları, şimdi 1. Lig yolunda sahada ter döküyor. Onları Ankara’da ağırlamak benim için sadece bir destek değil, bir vefa borcudur.
Bu kızlar, yarının güçlü kadınları…
Onların yanında olmak, memleketime olan sevdamın bir parçası. Dualarımız sizinle kızlar, yüreğiniz kadar güçlü oynayın!
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’na başarılar dilerim.
FACEBOOK YORUMLAR