ÇELEBİ, AYDIN VE ALPASLAN DOĞUBAYAZIT'TA

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, İlçe Koordinatörü Nejdet Alpaslan Doğubayazıt AK Parti Seçim İrtibat Bürosu ve İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdiler

ÇELEBİ, AYDIN VE ALPASLAN DOĞUBAYAZIT'TA
Editör: Söyler Haber
04 Mart 2019 - 13:46
Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, İlçe Koordinatörü Nejdet Alpaslan Doğubayazıt AK Parti Seçim İrtibat Bürosu ve İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaretten sonra Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve beraberindeki heyet ile birlikte pasajlardaki esnafı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında heyet esnafların sıkıntılarının neler olduğun bunu çözümün nasıl aşılacağı ile ilgili bilgi alış verişinden bulundular.

Gürbulak Sınır Kapısına giden heyet günübirlikçilerin sorunlarını yerinde görmek ve çektikleri çilelerin neler olduğununa şahit olmak için sınır kapısında günübirlikçilerin aralarına katıldılar.

Günübirlikçiler getirdikleri eşyalara izin verilmediğini ve hem İran hem de Türkiye tarafından aşağılandıklarını her gidiş gelişte hakarete maruz kaldıklarını şikayetlerini gelen heyete ilettiler.

HABER: SÖYLER HABER













FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum