CANTİMUR, AK PARTİ AĞRI İL VE İLÇE TEŞKİLATLARININ SORUNLARINI DİNLİYOR.

CANTİMUR, AK PARTİ AĞRI İL VE İLÇE TEŞKİLATLARININ SORUNLARINI DİNLİYOR.
Editör: Söyler Haber
11 Aralık 2021 - 16:05 - Güncelleme: 11 Aralık 2021 - 16:12



ABUDULLAH ERDEM CANTİMUR, AK PARTİ AĞRI İL VE İLÇE TEŞKİLATLARININ SORUNLARINI DİNLİYOR.

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu, Ağrı İl koordinatörü ve Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur, Ağrı İl ve İlçe Teşkilatlarını AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, ile beraber ziyaret ediyor.

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Ağrı İl Koordinatörü Abdullah Erdem Cantimur, Doğubayazıt İlçe yönetim kurulu toplantısına Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile beraber katılım sağladılar.

Tanışma ve selamlaşma programının ardında, Doğubayazıt İlçe Teşkilat Toplantısında İlçe Başkanı Mustafa Konyar, Doğubayazıt ilçesinde yaptıkları çalışmaları ve çektikleri sıkıntıları dile getirdi. Yönetim kurulu üyeler tarafından ilçenin sorun ve sıkıntıları dile getirildi.

Cantimur ve Özyolcu, teşkilat mensuplarının sorunlarını bir bir not alarak en kısa bir sürede Doğubayazıt ilçesinin ve sizlerin sorunlarının giderilmesi için gereken yerler ile görüşülecek ve sizlere bilgi verilecektir. dediler

Abdullah Erdem Cantimur, Halil Özyolcu, Sıddık Söyler ve M.Latif Oğur ile beraber bölgenin büyük alimlerinden olan ve vefat eden Molla Musa Geçit (ELCELALİ) medresesine giderek, Geçit ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Heyet daha sonra il ve diğer ilçelerde teşkilatlarla buluşma ziyaretleri yapmak için Doğubayazıt’ta ayrıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum