BİLGİLİ, AK PARTİ HÜKÜMETİ HEP VATANDAŞIN YANINDA OLMUŞTUR

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Bilgili, Doğubayazıt’da seçim çalışmaları çerçevesinde, AK Parti ilçe teşkilat ile beraber köy gezileri yapmakta.

BİLGİLİ, AK PARTİ HÜKÜMETİ HEP VATANDAŞIN YANINDA OLMUŞTUR
Editör: Söyler Haber
28 Nisan 2023 - 10:22 - Güncelleme: 28 Nisan 2023 - 10:53
 


BİLGİLİ, AK PARTİ HÜKÜMETİ DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA HEP VATANDAŞIN YANINDA OLMUŞTUR


AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Bilgili, Doğubayazıt’da seçim çalışmaları çerçevesinde, AK Parti ilçe teşkilat ile beraber köy gezileri yapmakta.


Milletvekili adayı Mehmet Ali Bilgili ve ilçe teşkilatı gittikleri her köyde vatandaşlar tarafından sıcak ve samimi karşılamaları, AK Parti hükümetinin köylere verdiği önemi göz önüne sermektedir.


Seçim çalışmalarına ilçe teşkilatında; İlçe Başkanı M. Sena Geçit, İl Meclis Üyesi Mehmet Ertuğrul, Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, İlçe Bşk. Yrd. Salih Eryılmaz, Kurban Geriş, Ali Çaçanoğlu, Kadın Kolları Bşk. Afife Gül, Cemile Soykara katılım sağladı.


Seçim çalışmaları kapsamına ilçe merkezinde ve köylerde milletimizin her kesiminden insanlarla bir araya gelmeye çaba gösteren Bilgili, bu sabah ilk olarak Doğubayazıt ilçe kaymakamı Murat Ekinci’yi ilçe teşkilatı ile beraber makamında ziyaret etti.

Milletvekili adayı M. Ali Bilgili ve ilçe teşkilatı köy gezileri kapsamında; Binkaya, Esnemez, Ayrancı, Alıntepe, Çömçeli köylerini ziyaret etti.

AK Parti hükümeti tarafından bugüne kadar köylerde yapılan, yapımı devam eden ve bundan sora yapılacak olan çalışmalar hakkında istişareler edildi. Köylülerin yaşadığı sorunlar hakkında da muhtar ve köy halkından bilgi alındı.

M. Ali Bilgili yaptığı açıklamasında “AK Parti hükümeti olarak; Türkiye genelinde şehir, kasaba, belde ve köylerimizden ayrım yapılmadan çalışmalar yapılmıştır. Doğubayazıt ilçemizde 85 köyümüz bulunmakta ve bugüne kadar hiçbir köyümüzde ayrım yapılmamıştır. Doğubayazıt’ta bulunan 52 köyümüzün yolu asfalt, 32 köy yolumuzda stabilizedir. Önümüzdeki dönemde inşallah asfalt olmayan hiçbir köy yolumuz kalmayacaktır. Su sıkıntısı çeken bazı köylerimiz mevcuttur. En kısa sürede bu sıkıntılar hükümetimizin gönderdiği mühendisler tarafından belirlenen kaynaklar ile gidereceğiz. Köylerimizde yapılan taziye evlerine ayrıca mezarlık ve okullardaki çevre duvarlarına yardımlarımız devam etmektedir. AK Parti hükümeti bugüne kadar verdiği her sözü yerine getirmiştir. Hiçbir köylümüz ve köyümüz mağdur kalmamıştır. AK Parti hükümeti dün olduğu gibi bugün de yarın da vatandaşın hep yanında olmuştur”.


 



 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum