BC GRUP DOĞUBAYAZIT SPOR'DA İBRAHİM BAŞ, GALİBİYET İLE BAŞLADI

BC GRUP DOĞUBAYAZIT SPOR'DA İBRAHİM BAŞ, GALİBİYET İLE BAŞLADI
Editör: Söyler Haber
09 Aralık 2022 - 18:08 - Güncelleme: 09 Aralık 2022 - 18:35

BC GRUP DOĞUBAYAZIT SPOR'DA
İBRAHİM BAŞ, GALİBİYET İLE BAŞLADI

BAL Liginde Doğubayazıt ilçemizi temsil eden BC Grup Doğubayazıt Spor, Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Şehir Stadyumunda yapılan Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında, kendi saha ve seyircisi önünde, Ömer Faruk Can ve Hakan Aydemir’in golleriyle Bahçecik Spor'u 2-0 yendi.

Önceki hafta Ömer Ali Ece tarafından tribünlerde seyircilere küfür etmesinin ardından yaşanan olaylar, tribünde Direniş04 taraftarları ve Doğubayazıt’lı sporseverler ilk 20 dakika takımı protesto ederek alkışsız, tezahüratız ve yalnız bıraktı.


Ağrı Barikat04 taraftarlarının BC Grup Doğubayazıt Spor Kulübü ve Bahçecik Spor kulüpleri arsındaki karşılaşmaya davet edilmesi, tribünde bulunan Direniş04 ve sporseverler tarafından tepkiyle karşılandı.

Yeni teknik direktör İbrahim Baş, yönetimindeki takım 90 dakika boyunca futbolcuların sahada oynadığı oyun ve saha kenarında hoca-futbolcu kenetlenmesi ilerisi için umut verdi.

Devre arasında oyunu yönlendirecek bir orta saha, sağ ve sol kanatlar, ileri uçta bir santrafor transfer edilirse takım şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşacaktır.
 
  • Çayeli ve diğer maçlarda yaptığımız eleştiriler karşılığını bularak takımın yeni hocası İbrahim Baş, 90 dakika boyunca saha kenarında futbolcuları ile beraber ahenk içerisinde maça adapte olması,
  • Çayeli maçında oynamayan ve halsiz koşmayan futbolcuların 90 dakika boyunca oynadıkları oyun,
  • 20. dakikadan sonra Direniş04 ve taraftarlar tek kelimeyle harikaydı.
  • BAL Liginde kendi grubunun en iyi takımının kurulması için BC Grup Bışar ve Barış kardeşleri tarafından harcanan paralar, yaptırılan kamplar, yeni gelen hoca ve verilen emekler inşallah lig sonunda şampiyonluk ve 3. Lige çıkmak ile sonuçlanacaktır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum