BAŞKAN GEÇİT, KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME MESAJI YAYIMLADI

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, Basını ve Kamuoyunu Bilgilendirme Mesajı Yayımladı.

BAŞKAN GEÇİT, KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME MESAJI YAYIMLADI
Editör: Söyler Haber
09 Şubat 2024 - 15:34 - Güncelleme: 09 Şubat 2024 - 15:38
 

AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANI
MEHMET SENA GEÇİT’DEN KOMUOYUNA

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, Basını ve Kamuoyunu Bilgilendirme Mesajı Yayımladı.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, 31 Mart mahalli idareler seçimi ve Belediye Başkan adayı ile ilgili basın ve kamuoyunu bilgilendirme mesajı yayımladı.

Başkan Mehmet Sena Geçit Mesajında;
 “Türkiye Yüzyılı Şehirleri” vizyonuyla, halkımıza hizmetin Hak’ka hizmet olduğuna inanarak çıktığımız kutlu yolda medeniyetin beşiği, güneşin ilk doğduğu kadim, tarihi, turistik ve ticaret şehrimiz olan Doğubayazıt İlçemiz için Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adaylığı görevi Dr. Mimar Cengiz Çelik Bey’e tevdi edilmiştir.
Vizyonuyla, deneyimiyle, mesleki becerisiyle, idarecilik anlayışıyla ve Doğubayazıt ilçemize yaptığı katkılarıyla değerli adayımız Dr. Mimar Cengiz Çelik’i Doğubayazıt halkı olarak sizlerde yakında tanımaktasınız. Bu kutlu görevin hem kendisi için hem de ilçemiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum.
Aynı zamanda halkına hizmet yarışına giren değerli tüm aday adayı dostlarıma da teşekkür eder, yaşamlarında başarılar dilerim.
Doğubayazıt’ımızı; hizmetle, icraatla, gönül belediyeciliğiyle buluşturmak için ilk günkü heyecanla tüm teşkilat birimlerimiz ile çalışacağız. Bu noktada çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, girmediğimiz hiçbir cadde kalmayacaktır.
Türkiye Yüzyılı Şehirleri için 31 Mart 2024 seçimleri ile birlikte ilçemiz de AK Parti Belediyeciliği ile GERÇEK BELEDİYECİLİK ile buluşacak inşallah. Şimdi AK Parti Belediyeciliği ile hep birlikte Doğubayazıt’a hizmet etmenin vakti gelmiştir.
Siz halkımızın bize güveni ve teveccühü akabinde; Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, güçlü AK Parti hükümetimizin bize sunacağı güçlü destek ile işin ehli kadrolarla Doğubayazıt’ımıza hizmet etmeye hazırız.
Daha yaşanabilir bir DOĞUBAYAZIT için Yarınlarımız için Çocuklarımız için Ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarımız ile hep beraber yek vücut tüm teşkilat 31 Mart mahalli seçimlere hazırız.

Mehmet Sena Geçit
AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum