​​​​​​​BAKAN MURAT KURUM AĞRI'DA

​​​​​​​BAKAN MURAT KURUM AĞRI'DA
Editör: Söyler Haber
12 Kasım 2021 - 18:30 - Güncelleme: 12 Kasım 2021 - 18:43


BAKAN MURAT KURUM AĞRI’DA

Bir dizi açılış ve temel atma töreni dolayısıyla Ağrı iline gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ahmed-i Hani Havalimanında; Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Protokol Üyeleri tarafından karşılandı.

Bakan Murat Kurum ve beraberindeki heyet ile Ağrı Valiliğini ziyaret etti. Ziyaretlerinin anısına şeref defterini imzalayan Bakan Kurum, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile Valilik makamında bir süre görüştü.

MAHALLE KONAĞI VE ANAOKULU
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı AK Parti İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Protokol Üyelerinin katılımıyla, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Ağrı Belediyesi arasındaki Kardeş Belediyeler projesi kapsamında Hürriyet mahallesinde yapılacak Mahalle Konağı ve Anaokulunun Temel Atma Töreni gerçekleşti. Hayırlı olması temennisiyle dualar eşliğinde basılan butonlarla temelin atılmasının ardından Bakan Kurum ve Protokol Üyeleri tarafından kesilen kurdele ile Ağrı Belediyesine ait çevreye duyarlı 10 adet halk otobüsü hizmet vermeye başladı.
Temeli atılan Mahalle Konağı ve Anaokulu tamamladığı zaman içerisinde Taziye evi, okuma salonu, kütüphane, muhtarlık, mescit ve çok amaçlı salon ile Hürriyet Mahallesi sakinlerine hizmet verecektir.
.
AHIRLAR PROJESİ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'un katılımları ile TOKİ tarafından Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 314 adet ahır ünitesi ve 3 adet veteriner binasının temel atma törenini gerçekleştirildi. 2023 yılında hizmete açılacak olan Hayvancılık Bölgesi Projesi; 535 milyon 747 bin liraya mal olacak.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum