Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ağrı'ya Yapılacak Yatırımları Açıkladı

 Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ağrı'ya Yapılacak Yatırımları Açıkladı
Editör: Söyler Haber
26 Şubat 2021 - 14:00



 Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ağrı’ya Yapılacak Yatırımları Açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun sosyal medya hesabında attığı Twitter ’de “Yarın, bu güzel topraklarda olacağız. Fotoğraftan tanıyanları bekliyorum”, paylaşımından sonra Ağrı’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Ağrı’ya geldi.

Bakan Kasapoğlu, AİCU Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreninde, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ve katılımcılara hitap etti.

Kısa bir zaman önce kurulan Spor Bilimleri Fakültesinin Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Ağrı’ya hayırlı olmasını dileyen Bakan Kasapoğlu, şehirde sporla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ağrı’da çeşitli programlara katıldı
Ağrı’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Vali Osman Varol ile bir süre görüştükten sonra, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı’nda kentteki spor yatırımları ele alındı.
Patnos ve Doğubayazıt ilçelerinde havuz, diğer ilçelerine portatif havuzlar inşa ediliyor,

Tüm ilçelerde kapalı halı sahalar ve basketbol ile voleybol alanları kuruluyor müjdesini veren Bakan Kasapoğlu: Gençliğe ve Spora yaptıkları yatırımlardan bahsederek, Türkiye’nin her yerinde spor tesisleşmesinde mükemmel bir seviyede olduklarını vurguladı.

Bakan Kasapoğlu, Vali Varol ile birlikte “Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni” dolayısı ile ziyaret ettiği AİÇÜ’de, gençler ile bir araya geldi.


Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İshak Paşa Sarayı'nı Ziyaret Etti
Bakan Kasapoğlu, Vali Varol ve beraberindeki heyetle Türkiye’nin Çatısı Ağrı Dağı’nın eteklerinde dağcı ve genç sporcularla buluşarak bir süre sohbet eden Kasapoğlu ve Vali Varol, Türkiye’nin en yüksek noktasının yeniden tırmanışa açılmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ve eşi Betül Kasapoğlu Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve eşi Selçuklu mimarisinin nadide eserlerinden olan Doğubayazıt ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan İshak Paşa Sarayı’nı ziyaret ettiler.

Bakan Kasapoğlu ve heyetini Doğubayazıt AK Parti ilçe teşkilat başkanı Av. Mustafa Konyar ve teşkilat mensupları çiçekler ile karşıladılar.

Sarayın tarihi hakkında yetkililerden bilgi alan Kasapoğlu, burada gençlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kasapoğlu, daha sonra Ağrı ve Doğubayazıt Gençlik Merkezlerini ziyaret ederek kentteki sporcularla bir araya geldi.

Sporcuların sorunlarını dinleyen Kasapoğlu, ardından Ağrı’ya geçerek Ağrı Belediye Başkanı Sayan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bakan Kasapoğlu, heyeti ile beraber AK Parti Ağrı İl Başkanlığına geçerek partililer ile görüşerek Ağrı’dan ayrıldı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum