ARAŞTIRMACI-YAZAR  MUHAMMED EMİN YILDIRIM DOĞUBAYAZIT'TA

Araştırmacı-Yazar Muhammed Emin Yıldırım Doğubayazıt’ta Seyda Molla Musa Celali (Geçit) medresesini ziyaret etti.

ARAŞTIRMACI-YAZAR  MUHAMMED EMİN YILDIRIM DOĞUBAYAZIT'TA
Editör: Söyler Haber
30 Mayıs 2022 - 10:45
 

ARAŞTIRMACI-YAZAR 
MUHAMMED EMİN YILDIRIM DOĞUBAYAZIT’TA

Araştırmacı-Yazar Muhammed Emin Yıldırım Doğubayazıt’ta Seyda Molla Musa Celali (Geçit) medresesini ziyaret etti.

Medresede merhum Seyda Molla Musa Celali (Geçit) ailesi ile bir araya gelen Muhammed Emin Yıldırım, aile bireylerinden molla Ferit Geçit, Raşit Geçit ve Mehmet Sena Geçit’e baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Muhammed Emin Yıldırım “seydamız ile dostluğumuz öncelere dayanıyor. Seydamız İstanbul’a her gelişinde muhakkak bizleri ziyarete gelirdi. Rabbim cenneti ile müjdelesin ailesinin ve hepimizin başı sağ olsun”

Araştırmacı-Yazar Muhammed Emin Yıldırım Kimdir.
1973 yılında Erzurum'un Horasan ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Erzurum’da tamamladı. Örgün eğitimine devam ederken bir taraftan da medresede Arapça ve Temel İslami İlimler alanlarında dersler aldı. 1999 yılından sonra Mısır’da İslami İlimler ve Arapça üzerine 5 yıl boyunca çalışmalarda bulundu. Evli ve 3 (üç) çocuk babası olan Muhammed Emin Yıldırım yaklaşık 15 yıl boyunca Siyer alanında çalışmalarda bulunmuş ve bu çalışmalarını kurucusu olduğu Siyer Vakfı'nda devam ettirmektedir. Muhammed Emin Yıldırım ihtisas alanı ile ilgili 200'ü aşkın TV ve Radyo programına katılmış ve/veya sohbetleri yayınlanmıştır ve yayınlanmaya devam etmektedir. Halen kurucusu olduğu Siyer Vakfı'nda öğretim dönemi içerisinde muhtelif başlıklarda sohbetleri devam etmektedir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum