Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nden Görev Değişimi
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'ne Göksel Önder Atandı
Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan kararla, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevine Polis Başmüfettişi Göksel Önder atandı.
Resmî Gazete'de yayımlanan 2025/358 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile emniyet teşkilatında bir dizi görev değişikliği gerçekleştirildi. Kararname uyarınca, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Yılmaz İpar, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanırken, boşalan makama ise Polis Başmüfettişi Göksel Önder getirildi.
Uzun bir süredir Ağrı'da görev yapan ve kentteki güvenlik ve asayişe yönelik yaptığı başarılı çalışmalarla çevresinin takdirini toplayan Yılmaz İpar'ın yerine atanan yeni İl Emniyet Müdürü Göksel Önder'in, tecrübesi ve birikimiyle Ağrı'ya önemli katkılar sunacağı öngörülüyor.
Söz konusu atamanın, her iki ilde de emniyet hizmetlerinin daha da güçlenerek sürdürülmesi amacını taşıdığı belirtiliyor. Vatandaşlar ve yerel çevreler, yeni İl Emniyet Müdürü Göksel Önder'in şehirde huzur ve güven ortamının devamı için özveriyle çalışacağına inançlarını dile getiriyor.