​​​​​​​AK PARTİ HEYETİ DOĞUBAYAZIT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

​​​​​​​AK PARTİ HEYETİ DOĞUBAYAZIT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Editör: Söyler Haber
08 Nisan 2022 - 08:46



AK PARTİ HEYETİ DOĞUBAYAZIT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını Ziyaret Etti.

İl Başkanı Özyolcu ve il yönetim kurulu üyeleri, Doğubayazıt ilçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler ile beraber Doğubayazıt ilçesinde “ARAS” ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Özyolcu ve beraberindeki heyet ile daha sonra Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Başkan Halil Özyolcu, Başkan Mehmet Sena Geçit, Başkan Ali Efe ve Doğubayazıt’lı tacirler ile bir araya geldi.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odasında tacirlerinin sorunlarını dinleyen Özyolcu, yaptığı konuşmasında “Doğubayazıt Gürbulak Gümrüğünde yaşanan sorunları daha önce İl Başkanı Halil Özyolcu, İl Belediye Başkanımız Savcı Sayan, İlçe Başkanımız Mehmet Sena Geçit, Oda Başkanımız Ali Efe ve Doğubayazıtlı tacirlerimiz ile beraber heyet olarak Bakan beye iletmiştik. Bakan beyin talimatlarıyla kısa süre içerisinde Ticaret Bakan yardımcısının Doğubayazıt ilçesine geleceğini ve Gürbulak Sınır Kapısında yaşanan sorunları sizler ile beraber yerinde tespit edeceğiz. Gümrükte tespit edilen sorunlara acilen çözümler üretmek için AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, Doğubayazıt İlçe Başkanlığı ve AK Parti Hükümeti olarak elimizden ne geliyorsa yapacağımızı buradan belirtmek istiyoruz”. dedi

Ziyaret Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Ali Efe, AK Parti Ağrı İl Başkanı Özyolcu’ya hediye takdimi ve günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum