AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATINDAN "BİR KİTAP BİR UMUT" KAMPANYASINA DESTEK

T.C. Adalet Bakanlığının başlattığı ve Doğubayazıt’ta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen “Bir Kitap Bir Umut” kampanyasına Doğubayazıt AK Parti ilçe teşkilatı 340 kitap ile destek verdi.

AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATINDAN "BİR KİTAP BİR UMUT" KAMPANYASINA DESTEK
Editör: Söyler Haber
17 Haziran 2021 - 20:51


AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATINDAN
"BİR KİTAP BİR UMUT" KAMPANYASINA DESTEK

T.C. Adalet Bakanlığının başlattığı ve Doğubayazıt’ta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen “Bir Kitap Bir Umut” kampanyasına Doğubayazıt AK Parti ilçe teşkilatı 340 kitap ile destek verdi.

T.C. Adalet Bakanlığının başlattığı ve Doğubayazıt’ta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen “Bir Kitap Bir Umut” Türkiye geneli Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarında yatan mahkumlar için yapılan kitap kampanyasına, Doğubayazıt AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Mustafa Konyar ve Yönetim kurulu üyeleri kitap kampanyasına duyarsız kalmayarak, kendi aralarında topladıkları 340 kitap ile kampanyaya destek oldular.


T.C. Adalet Bakanlığı tarafından başlatılan “Bir Kitap Bir Umut” kampanyasının ilk günden son gününe kadar Doğubayazıt’a gelen her kitap bağışçısı ile yakinen ilgilenen, kendi elleriyle kitapları toplayan, gelen her kitap için gözlerinin içi parıldayan, Doğubayazıt T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Cezaevi Savcısı İbrahim Tiryaki, toplanan her kitaptan dolayı duyduğu memnuniyeti ve yüzündeki gülümsemesi hiç eksik olmadı.

AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi ve Grup Bşk. ve Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler, AK Parti Yönetim Kurulu üyesi ve Tanıtım Medya Bşk. Yrd. Eda Daşdemir ,AK Parti Yönetim Kurulu üyesi ve Halk İlişkiler Bşk. Esra Can ile beraber AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı adına Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz ve Doğubayazıt T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Cezaevi Savcısı İbrahim Tiryaki’ye getirdikleri 340 kitabı Doğubayazıt Adliye Sarayında teslim ettiler.


Doğubayazıt AK Parti ilçe teşkilatı 340 adet kitap desteğinden dolayı çok memnun kalan Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz ve Doğubayazıt T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Cezaevi Savcısı İbrahim Tiryaki AK Parti İlçe Teşkilatının yaptıkları katkılardan dolayı çok memnun kalarak, kendilerine teşekkür ettiler.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı adına Sıddık Söyler, Doğubayazıt Adliye Sarayında kitap teslim töreninde yaptığı konuşmasında “Doğubayazıt AK Parti ilçe Başkanı Av. Mustafa Konyar adına buradayız. Teşkilat olarak T.C. Adalet Bakanlığının başlattığı ve Doğubayazıt’ta Cumhuriyet Başsavcımızın yürüttüğü kampanyaya teşkilat olarak duyarsız kalamazdık. AK Parti Teşkilatı olarak kendi aramızda topladığımız 340 kitabı başsavcımıza ve cezaevi savcımıza teslim ettik. Kitapları teslim etmeye geldiğimizde ben ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz yakın ve samimi ilgiden dolayı Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Bahri Yalçınöz ve Doğubayazıt T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Cezaevi Savcısı Sn. İbrahim Tiryaki’ye AK Parti Teşkilatı ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum”. dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum