AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SIDDIK SÖYLER, AK PARTİ'NİN 20'İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI. 

14 Ağustos 2001 günü liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti coğrafyamızın üzerine bir güneş gibi doğdu.

 AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SIDDIK SÖYLER, AK PARTİ'NİN 20'İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI. 
Editör: Söyler Haber
14 Ağustos 2021 - 14:27
 



AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SIDDIK SÖYLER,
AK PARTİ’NİN 20'İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI. 


14 Ağustos 2001 günü liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti coğrafyamızın üzerine bir güneş gibi doğdu. “O gün 1 yıl sonra bitecek dedikleri AK hizmet yolculuğumuz gece gündüz demeden, Türkiye’de yaşayan Sunnisi, Alevisi, Kürdü, Lazı, Çerkezi ve tüm halkları ile omuz omuza devam etmektedir”.

Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran, İslamiyet’e sancaktarlık eden, kimsesizlerin kimsesi olan, Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti, sadece ülkemizin değil tüm İslam aleminin ve coğrafyamızın umudu olmuştur.

14 Ağustos 2001 günü Ağrı kurucu İl Başkanımız Av. Halil Özyolcu, Doğubayazıt kurucu İlçe Başkanımız Hikmet Şahin ile aynı gün teşkilat yapılanmalarından görev aldığımdan ve bugüne kadar liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, halkımıza AK kadrolardan yaptığımız hizmetlerden dolayı rabbimize ne kadar şükretsek azdır.

Hedef; 2023
Hedef;2053
Hedef;2071

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum