AK PARTİ DOĞU ANADOLU BÖLGE VE AĞRI İL KOORDİNATÖRÜ GÜR, DOĞUBAYAZIT'TA

AK PARTİ DOĞU ANADOLU BÖLGE VE AĞRI İL KOORDİNATÖRÜ GÜR, DOĞUBAYAZIT'TA
Editör: Söyler Haber
09 Aralık 2023 - 09:21


AK PARTİ DOĞU ANADOLU BÖLGE VE AĞRI İL KOORDİNATÖRÜ EMRULLAH GÜR DOĞUBAYAZIT’TA 

AK Parti Doğu Anadolu Bölge ve Ağrı İl Koordinatörü Emrullah Gür, 2024 mahalli idareler seçim çalışmaları ve teşkilatı ziyaret etmek için Doğubayazıt ilçesine geldi.

Emrullah Gür ve beraberindeki heyet saat 17.00 sularında AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatına gelerek Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Gür, Başkanlığında yapılan toplantıda; İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve Teşkilat üyeleri, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, Murat Kuşçu, Belediye Başkan aday adayları Mehmet Emin Can, Mehmet Salih Konyar ve Ali Fuat Daşdemir hazır bulundular.

Doğubayazıt’ta yapılan toplantıda 2024 mart 31 de yapılacak olan yerel seçimler hakkında belirlenecek stratejiler,  yapılacak çalışmalar ve görev bölümleri hakkında istişarelerde bulundular.

Toplantıya; Ağrı'da AK Parti Doğu Anadolu Bölge, Muş ve Ağrı İl Koordinatörü Emrullah Gür, Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, katılım sağladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum