AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ DOĞUBAYAZIT'TA STK VE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ DOĞUBAYAZIT'TA STK VE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Editör: Söyler Haber
21 Eylül 2021 - 23:37 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 23:46


AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ DOĞUBAYAZIT’TA

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Doğubayazıt’ta esnaf ve STK’ları ziyaret etti.

Doğubayazıt ilçesinde bulunan STK ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Ekrem Çelebi, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılandı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konyar ve ilçe yönetimi, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler, İl Encümeni Mehmet Ertoğrul, Gençlik Kolları Başkanı, Can Ozan Kaya, Kadın Kolları Başkanı Afife Gül, Teşkilat Başkanı Engin Pazik ziyaret sırasında eşlik ettiler.

Ekrem Çelebi ve heyeti Doğubayazıt’ta Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Ali Efe, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Tamer Nihat İsmailoğulları, Şoförler Nakliyeciler ve Otomobilciler Oda Başkanı M. Fatih Tanrıkulu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Oda Başkanı Günay Erdoğan, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Gündüz Demir ve Merkez Muhtarlar Dernek Başkanı Ayhan Sağdıç’ı makamlarında ziyaret ederek Doğubayazıt’ın sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu ve Milletvekili Çelebi tarafından oda başkanlarına plaket takdim edildi.


Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi esnaf ziyareti sırasında bir grup kız öğrenciyi duvar kenarında görerek yanlarına gitti, kız öğrenciler Melikşah köyünde ilçeye okumaya geliyoruz ama okul servisimiz yok. Köyümüzde taşımalı olarak liseye gelen 23 öğrenci var ama 13 kişilik bir servis aracımız var. Köyde gelen öğrenciler olarak kaç kez yetkililere iletmemize rağmen kimse bizim ile ilgilenmedi. Biz her gün böyle duvar diplerinde servis bekliyoruz dediler. Ekrem Çelebi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü arayarak, öğrencilerimiz okumak için köylerinde ilçeye gelmektedirler. Devlet öğrencilerimizin servis parasını veriyor, kız öğrencilerimiz neden duvar diplerinde servis bekliyor, acile bu sıkıntıyı giderin, kız öğrencilere kendi cep telefon numarasını veren Çelebi, yarın bu sıkıntınız giderilmediği takdirde acilen beni arayın dedi.

Ekrem Çelebi ve heyeti, Doğubayazıt İlçesinde faaliyet gösteren Doğubayazıt Narinkale Gazetesi ve Doğubayazıt Gazetesi’ni ziyaret etti. Doğubayazıt ilçesinde yapımı devam eden Ömer Çoktin Fen Lisesi, Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Salonunun inşaat yerlerine giderek incelemelerde bulundu yetkililerden bilgi aldı.

Doğubayazıt Gençlik Merkezinde Çelebi, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Gençlik Merkezinde bulunan sporcu gençlerin Vekil Çelebi’den talepleri, eksik olan malzemelerinin giderilmesi, voleybol ve tenis kortlarının üzerinin kapatılması için girişimler yapılmasını istediler.  

Ekrem Çelebi; sosyal aktivitelerden ders çalışma ortamlarına, eğlence alanlarından dinlenmeye kadar her şey gençlerimizin hizmetinde. Gençlerimizin en güzel imkanlar içinde geleceğe hazırlandığını görmek bizi memnun ediyor. Voleybol, tenis kortlarının üzerinin kapatılması ve eksik olan malzemelerinin giderilmesi için il spor müdürlüğünü arayarak girişimlerinin yapılması talimatını verdi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum