AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI ÖZYOLCU, DOĞUBAYAZIT'TA

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu Doğubayazıt ilçesinde Basın, Esnaf ve Teşkilatı ziyaret etti.

AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI ÖZYOLCU, DOĞUBAYAZIT'TA
Editör: Söyler Haber
20 Ağustos 2022 - 12:58 - Güncelleme: 23 Ocak 2023 - 13:38



AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI ÖZYOLCU, DOĞUBAYAZIT’TA

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu Doğubayazıt ilçesinde Basın, Esnaf ve Teşkilatı ziyaret etti.

Başkan Özyolcu, Başkan Geçit, Başkan Söyler ve teşkilat üyeleri Cuma namazını Seyda Molla Musa Celali medresesinde kılarak medresede bulunan talebeler ile bir araya gelip muhabbet ettiler.


Daha sonra merhum Seyda Molla Musa Celali’nin evlatları ile bir araya gelen Başkan Özyolcu’ya merhum Seyda Molla Musa Celali’nin büyük oğlu Seyda Molla Ferit, merhum babası Seyda Molla Musa Celali’nin kitaplarını hediye etti.

İl Başkanı Özyolcu, AK Parti İlçe Teşkilatı ile beraber Doğubayazıt Gazetesi sahibi Nezir Çelik ve Narinkale Gazetesi sahibi Erhan Baydar’ı matbaalarında ziyaret etti.

Daha sonra AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Doğubayazıt ilçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve teşkilat üyeleri, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, ile beraber Ağrı Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından İshak Paşa Sarayında saat 14.00 da düzenlenen “ÖNDER SANAT ATÖLYESİ HAT VE NARH SERGİSİ” açılışına katılım sağladılar. Özyolcu, Ağrı Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından İshak Paşa Sarayında yapılan resim sergisini gezerek yetililerden bilgi aldı.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilat binasını ziyaret eden İl Başkanı Özyolcu, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek Doğubayazıt’ta yapılan çalışmalar hakkında İlçe Başkanı Geçit’ten bilgi aldı. 

AK Parti İl ve İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarıyla beraber H. Kerem Savsin Taziye evinde Diyadin nüfusuna kayıtlı Ali oğlu Abdulmuttalip Avcı’nın taziyesine katılarak taziye dileklerini ilettiler.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum