AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI ÖZYOLCU, AĞRI İÇİN BİR ŞANSTIR

  AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI ÖZYOLCU, AĞRI İÇİN BİR ŞANSTIR
Editör: Söyler Haber
25 Aralık 2021 - 12:49 - Güncelleme: 25 Aralık 2021 - 13:01



 
 

  AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI ÖZYOLCU,

AĞRI İÇİN BİR ŞANSTIR

AK Parti Ağrı İl Teşkilat kurucu başkanı Özyolcuyla Yıl 2001 de Ağrı’da AK Partinin nasıl bir parti olduğunu bilmeyenler gördü, Başkan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bir talimatıyla Halil Özyolcu, o gün gerçek ÖZ YOLCU nun nasıl olacağını göstererek Ağrı il, ilçe, belde, mahalle, cadde, sokak ve tüm köylerde teşkilat yapılanmasını kısa bir süre içerisinde yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Halil Özyolcu 3 Kasım 2002 seçimleri sonucunda AK Parti Ağrı milletvekili seçildi. Milletvekilliği döneminde Ağrı il ve ilçelerine yıllardır getirilmeyen hizmetleri getirdi.

19 Şubat 2021 tarihinde AK Parti Ağrı İl Başkanı seçildiği gün yaşadığı heyecanla, kendisine olan öz güveniyle ve yaptığı konuşmasıyla o gün anlaşıldı ki Halil Özyolcu Ağrı için bir şans olacaktır.

Başkan Özyolcu, göreve geldiği günden bu yana Ağrı İlçelerini ve köylerini ziyaret eden, ekibi ile birlikte ilçe ve köylerdeki halkın sorunlarını yerinde dinleyerek, taziyede, düğünden, çat kapı ev ziyaretlerinde, yağmur, çamur demeden halka hizmet eden bir başkandır. Ağrı il, ilçe ve köylerdeki halk bunu çok iyi biliyor ve başkanı takdir ediyor.

Ben iki gün AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ile Ağrı Merkez ilçe ve köy ziyaretlerine katıldım ve neler gözlemledim biliyor musunuz? 2001 yılında ki Halil Özyolcu neredeydi şimdi 2021 yılındaki Halil Özyolcu nereye geldi.

2001 yılında beraber çalıştığım Özyolcu’nun gözlerinde ışık ve çalışma azmi, Reisin görev verdiği ve gittiği yolda başarmak hırsı, ülkesine, Ağrı halkına ve milletine bir şeyler verebilme derdi vardı.

2021 yılında iki günlük izlenimler sonucun gördüm ki Halil Özyolcu’nun gözlerindeki ışık, hırs ve azim aynen devam ediyor, o gün nasıl ülkesinin ve Ağrı’nın derdi ile dertlenmişse bugün daha fazla dertleniyor.

Gece gündüz il, ilçe, belde teşkilatlarla birlikte başarılı bir çalışma yürütüp ve aynı zamanda yılların verdiği siyasi tecrübesiyle bütünleyici, kucaklayıcı bir il başkanlığı nasıl yapılıyor hepsine şahit oldum.

Başkan Özyolcu bir parti başkanı, bir kanaat önderi (RUSİPİ), bir adalet savunucusu, bir aile babasıdır. AK Parti Ağrı İl Başkanlığı fakirin umut kapısı, dertlinin dert kapısı, işsizin iş kapısı, aşsızın aş kapısı, yetim ve dulun sahiplenme kapısı, kimsesizlerin kimsesi olan bir kapıdır.

Halil Özyolcu Ağrı için bir şanstır.
Ağrı için yaptığı hiçbir çalışma göz ardı edilemez.
Ağrı il ve ilçelerinde herkese eşit mesafede yaklaşan bir başkan nasıl olur, Memleketini seven, milletini seven, Reisi seven, AK Partiyi seven ve bu amaçla Ağrı için gece gündüz demeden sahada aktif şekilde çalışan bir başkan nasıl olur onu gördüm.


Devletinin ve milletinin yanında olan, AK Parti Ağrı il ve ilçe teşkilatlarında görev alan, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile beraber çalışan ve onun ile beraber hareket edenlere fonlanan troller tarafından saldırılar olacaktır.

Dış ve iç mihraklar tarafından ülkemizin bölünmesi için fonlananlar, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için yaptılar başaramadılar.

Ağrı’da çocuklar dağa gitmesin Diyarbakır annelerine sahip çıkın diyen Belediye Başkanı Savcı Sayan için yaptılar başaramadılar.

Şimdi Ağrı’nın yaşanılabilir bir şehir olması için mücadele eden vali, milletvekili, belediye başkanı, il ve ilçe teşkilatları ile beraber ahenk içinde çalışan İl Başkanı Halil Özyolcu için saldırılar yapılıyor.

Yarın devletin bölünmez bütünlüğü, Ağrı’nın hizmet alması için gece gündüz bakanların kapısında nöbet tutan ve vatan millet bayrak için mücadele eden Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi içinde yapılacaktır.

Devleti için, milleti için, bayrağı için, AK Parti için, Reis için, Ağrı il ve ilçelerinde her kim ölümü göze almış çalışmalar yapıyorsa sıra onlara da gelecektir.

Kendi çıkar menfaatleri için AK Partiyi zayıflatmak küçük göstermek için bu saldırılar olmuştur ve olacaktır.

Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum