​​​​​​​AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV. HALİL ÖZYOLCU, BERAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

​​​​​​​AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV. HALİL ÖZYOLCU, BERAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI
Editör: Söyler Haber
17 Mart 2022 - 12:38



AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV. HALİL ÖZYOLCU, BERAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu yayımladığı mesajında;

İlahi yâ Rab!
"Rahmet gecesi" olan kandilimizi, bizler için hayırlı eyle.
Gecesini ve gündüzünü Kur'an, ibadet, tefekkür, tezekkür, oruç, infak, ikram ve dua ile geçirmeyi cümlemize nasip eyle.
Bu gece hürmetine "zorluklardan kurtulma, kötülüklerden berî olma", yükümlülüklerden sıyrılmayı, günah yükünden kurtulmayı, af ve mağfirete ulaşmayı nail eyle.
Bu gece hürmetine bir yıl içinde olacak ve hükme bağlanacak tüm işleri bizim için, ailemiz için milletimiz ve İslam Ümmeti için hayırlı ve bereketli eyle.
Bu gecenin hürmetine, güneşin batışından fecre kadar dünyayı saran "Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. Bir bela ile müptela olan yok mu, ona kurtuluş vereyim" nidasına karşılık Rabbine yalvarıp yakarmayı, bağışlanmayı, bol ve hayırlı rızka kavuşmayı, sıkıntılarından kurtulmayı bizlere nasip eyle.
Bu gece hürmetine, şirkten kaçınarak tevhid ehli olmayı, Müslümanlara karşı sevgi beslemeyi, gurur ve kibirden kaçınmayı, mütevazı olmayı, ana babasına karşı itaatkâr olmayı, her türlü bağımlılıktan kaçınarak yalnızca Hak ve hakikate bağımlı olmayı, böylece cehennemden azad edilecek sayısız kullarının arasına dahil olmayı bizlere nasip eyle.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum